Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Συνεχίζεται σήμερα, με πέντε αναμετρήσεις, η 3η αγωνιστική της φετινής Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Θέλτα – Ατλέτικο Μαδρίτης (10/09, 14:00): Με άσχημο τρόπο έχει συνδυαστεί για τη Θέλτα το ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Μηδενική η συγκομιδή βαθμών στις δύο πρώτες αγωνιστικές, οι ήττες ήρθαν από Λεγκανές (0-1) και Ρεάλ Μαδρίτης (2-1 εκτός). Η Ατλέτικο, από την πλευρά της, έχει ανάλογο μέτριο ξεκίνημα, καθώς μετρά τις ισοπαλίες κόντρα στις Αλαβές (1-1 εντός) και Λεγκανές (0-0 εκτός), που ανέβηκαν φέτος στην κατηγορία. Σφιχτό παιχνίδι βλέπουμε στο “Μπαλαΐδος”.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.53 @ Stoiximan)

Ρεάλ Μαδρίτης – Οσασούνα (10/09, 17:00): Ξεκάθαρο φαβορί η “βασίλισσα” στο σημερινό ματς, θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί. Οι “μερένγκες” έχουν πανηγυρίσει -σε επίπεδο πρωταθλήματος- τα τρίποντα επί των Σοσιεδάδ (0-3) και Θέλτα (2-1), χωρίς την παρουσία Ρονάλντο, Μπενζεμά και Κέιλορ Νάβας. Η Οσασούνα έχει συλλέξει ένα βαθμό μέχρι στιγμής, από το ισόπαλο 1-1 της πρεμιέρας στο “Ροσαλέδα”. Ακολούθησε η εντός έδρας ήττα από τη Σοσιεδάδ με 0-2.

Προγνωστικό: Νίκη Ρεάλ χωρίς να δεχθεί γκολ (1.53 @ Goalbet)

Μάλαγα – Βιγιαρεάλ (10/09, 19:15): Πολύ ενδιαφέρουσα η αναμέτρηση του “Ροσαλέδα”, με τις δύο ομάδες να επιζητούν ακόμα την παρθενική φετινή νίκη τους. Η Μάλαγα έχει “κολλήσει” στην ισοπαλία κόντρα σε Οσασούνα (1-1 εντός) και Εσπανιόλ (2-2 εκτός), η Βιγιαρεάλ μετρά τις ισοπαλίες απέναντι σε Γρανάδα (1-1 εκτός) και Σεβίλλη (0-0 εντός) και τον αποκλεισμό με δύο ήττες από τη Μονακό στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα πάμε με το Under.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.55 @ Betshop)

Σεβίλλη – Λας Πάλμας (10/09, 19:15): Νίκη-τονωτικό ενόψει της μεσοβδόμαχης μάχης με τη Γιουβέντους για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ψάχνει η Σεβίλλη στο σημερινό ματς. Αήττητοι στις δύο πρώτες αγωνιστικές οι Σεβιγιάνοι (νίκη 6-4 επί Εσπανιόλ, εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με Βιγιαρεάλ), χωρίς όμως να θέλγουν με τις εμφανίσεις τους. Αυτή που έχει κλέψει την παράσταση είναι η Λας Πάλμας, με τα εμφατικά τρίποντα επί των Βαλένθια (2-4) και Γρανάδα (5-1). Πιστεύουμε ότι οι νησιώτες είναι ικανοί να φύγουν με βαθμό ή βαθμούς από το “Πιθχουάν”.

Προγνωστικό: Χ2 (2.20 @ Magicbet)

Μπαρτσελόνα – Αλαβές (10/09, 21:30): Μπορεί η συμμετοχή του Λιονέλ Μέσι να είναι αμφίβολη στο σημερινό ματς, όμως η Μπαρτσελόνα διαθέτει ένα πληρέστατο ρόστερ, το οποίο δεν αφήνει να φανεί το κενό του Αργεντινού “μάγου”. Αποκλειστικός στόχος το 3Χ3 για τους “μπλαουγκράνα”, μετά τα τρίποντα επί των Μπέτις (6-2) και Αθλέτικ Μπιλμπάο (0-1) στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Η Αλαβές, που επέστρεψε φέτος στην Πριμέρα, μετρά τις ισοπαλίες κόντρα σε Ατλέτικο Μαδρίτης (1-1 εκτός) και Χιχόν (0-0 εντός). Πιστεύουμε ότι οι Καταλανοί θα προσφέρουν σκορ και θέαμα και σήμερα.

Προγνωστικό: Μπαρτσελόνα Over 3.5 γκολ (2.15 @ Interwetten)