Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Με τις σημερινές τέσσερις αναμετρήσεις πέφτει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Τα βλέμματα πέφτουν στις συναντήσεις Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα και Βιγιαρεάλ – Σεβίλλη.

Λας Πάλμας – Γρανάδα (28/08, 19:15): Γκαζωμένη… από την περσινή θετική σεζόν μπήκε η Λας Πάλμας στο φετινό πρωτάθλημα, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και… διαλύοντας τη Βαλένθια μέσα στο “Μεστάγια” με 2-4. Η Γρανάδα, από την πλευρά της, κράτησε στο ισόπαλο 1-1 τη Βιγιαρεάλ, αλλά αποτελούν ερωτηματικό οι φετινές εκτός έδρας επιδόσεις της. Πιστεύουμε ότι οι γηπεδούχοι έχουν όλα τα φόντα για να φτάσουν στο τρίποντο.

Προγνωστικό: 1 (1.95 @ Stoiximan)

Αλαβές – Χιχόν (28/08, 19:15): Η τύχη πάει με τους τολμηρούς… λέει μία λαϊκή παροιμία, η οποία ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της Αλαβές. Μπορεί η Ατλέτικο να την έκλεισε στα καρέ της στην πρεμιέρα του “Βιθέντε Καλδερόν”, όμως κατάφερε τελικά να φύγει με το ισόπαλο 1-1. Η Χιχόν, με τη σειρά της, πήρε το τρίποντο επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο (2-1) και έρχεται με αυτοπεποίθηση. “Μυρίζει” ισοπαλία το ματς του “Μεντιθορόθα”.

Προγνωστικό: Χ (3.32 @ Goalbet)

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα (28/08, 21:15): Απογοήτευσε η Αθλέτικ Μπιλμπάο στην πρεμιέρα της περασμένης Κυριακής, φεύγοντας ηττημένη με 2-1 από την έδρα της Χιχόν. Επίδειξη δύναμης έκανε η Μπάρτσα απέναντι στην Μπέτις, με το τελικό 6-2 να μην απαιτεί… κανένα παραπάνω σχολιασμό. Πιστεύουμε ότι η Μπάρτσα θα φύγει νικήτρια από το “Σαν Μαμές”, δεχόμενη όμως και γκολ.

Προγνωστικό: 2 & G/G (2.90 @ Betshop)

Βιγιαρεάλ -Σεβίλλη (28/08, 23:15): Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η αναμέτρηση του “Μαδριγάλ”, με τη γηπεδούχο Βιγιαρεάλ να καλείται να “σηκώσει κεφάλι” μετά το πολύ άσχημο φετινό ξεκίνημα. Γνώρισε τον αποκλεισμό με δύο ήττες από τη Μονακό στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Γρανάδας. Οι Σεβιγιάνοι επικράτησαν στην πρεμιέρα της Εσπανιόλ με το εντυπωσιακό 6-4, το οποίο πήρε τη σκυτάλη από την απώλεια του ισπανικού Σούπερ Καπ από την Μπαρτσελόνα (με δύο ήττες). Βλέπουμε αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.70 @ Magicbet)