stoiximan

Η Ιταλία φιλοξενεί την Ελβετία στα προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου και η Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών και ειδικών στοιχημάτων!

Η Ιταλία διέσυρε στο γήπεδό της με 5-0 την Λιθουανία τελευταία για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Πήρε εύκολη νίκη η “σκουάντρα ατζούρα” παίρνοντας προβάδισμα στο 11΄με τον Κιν, που ξαναβρήκε δίχτυα στο 29΄.Το σκορ ανέβηκε με αυτογκόλ των φιλοξενούμενων στο 14΄, και τους Ρασπαντόρι (24΄) και Λορέντσο (54΄) να διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα. Βρίσκεται στην πρώτη θέση του τρίτου ομίλου, έχοντας 14 πόντους συγκομιδή. Πιο πρόσφατα έδωσε ματς με αντίπαλο ο Βέλγιο, κατακτώντας την τρίτη θέση του Nations League, μετά το 2-1.

Με ευρύ σκορ επιβλήθηκε η Ελβετία επί της Λιθουανίας, διαμορφώνοντας το 0-4 εκτός έδρας, στα προκριματικά του Μουντιάλ. Καθάρισε το ματς από το πρώτο ημίχρονο ουσιαστικά, με τον Εμπολό να σημειώνει ντοπιέτα, σκοράροντας στο 31΄και 45΄. Ο Στέφεν στο 42΄αύξησε την διαφορά στο σκορ, με τον Γκαβράνοβιτς στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων να “κλειδώνει” το τελικό αποτέλεσμα. Στον βαθμολογικό πίνακα έπιασε στην κορυφή την πρωταθλήτρια Ευρώπης  με 14 βαθμούς.

Βλέποντας τις αποδόσεις της stoiximan, προβάδισμα στο ματς έχει η Ιταλία. Ειδικότερα, ο άσος προσφέρεται στο 1.62, η ισοπαλία στο 3.70, και το διπλό στο 6.00.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα