Hi guys, τι μου κάνετε; Χαθήκαμε. Δύσκολη ημέρα η σημερινή, πολλά πλέον τα ματσάκια, από Football League, Super League 2 και φυσικά προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του εξωτικού μας Κατάρ.  Βέβαια, η… είδηση της ημέρας δεν είναι άλλη, από την απόφαση του μεγάλου Γιάννη Κομπότη να αποσύρει τον Κωστάκη τον Νίκα, το μεγάλο φαβορί (φυσικά) για την νίκη μας, από υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΟ.  Ιδού τώρα και το παρασκήνιο της όλης υπόθεσης, που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα και (βέβαια) και αυτή σας την αποκαλύπτει αποκλειστικά το Sportstonogto.gr!

O Κωστάκης ο Νίκας  λοιπόν, σίγουρος πρόεδρος της Ομοσπονδίας μέχρι σήμερα το μεσημέρι όπου αποσύρθηκε – επαναλαμβάνουμε – μετά τις πιέσεις που δέχθηκε ο τιτάνας ο ηγέτης του μυθικού μας    Λεβαδειακού, αφού Ζαγοράκης, παλιά φρουρά και σία, έβλεπαν πως χάνουμε τις εκλογές στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, από τον Γιάννη και τον κολλητό του, τον Κωστάκη.  Μας έπιασε έτσι ο πανικός, πιέσαμε ασφυκτικά τον πρόεδρο των προέδρων, ο οποίος – τεράστιος πάντα ηγέτης – έκανε πέτρα την καρδιά του και για το καλό (πάντα) του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον απέσυρε.

Οπότε, καταλαβαίνεται ποια θα είναι (πλέον) η δεύτερη ομάδα στην ανεπανάληπτη – που είπε και ο… Μπαντής, παρακαλώ- SL2 μετά την τρομερή Ξάνθη, του ταλαντούχο  Μπάμπη Τεννέ,  που θα ανέβει στην Super League. Ποιος Εργοτέλης τώρα, ποιος Ιωνικός, Τσιριγώτης και πoιος Μελισσανίδης κλπ. Γατάκια όλοι τους μπροστά (πάντα) στον μεγάλο Γιάννη Κομπότη!  Γρήγορα  now  στα σημερινά μας ματσάκια για το στοίχημα στην bet365! Έχουμε και λέμε: Ξάνθη – Εργοτέλης “άσσος”, Κροατία – Κύπρος όβερ και τέλος Σερβία – Πορτογαλία άντερ! Ουφ, αυτά και για σήμερα! Σας φιλώ!!!