φρουρος προγνωστικα 0605

Αγγίξαμε το απόλυτο των επιλογών στα Πασχαλιάτικα προγνωστικά στοιχήματος, 5/6 πέρασαν αφού τελικά οι Δανοί δεν είχαν κέφια. Έστω κι έτσι όμως προσθέσαμε 104,66 μονάδες, αφού η τριάδα με τα αμφίσκορα βγήκε ξεκούραστα.

Κρου – Ντονκάστερ

Διπλοί αγώνες που διεκδικούν άνοδο στην League One, ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Κρόουλι – ΜΚ Ντονς σε τελικό στο Γουέμπλεϊ. Σε αντίθετη φόρμα στο τέλος της κανονικής διάρκειας, η μεν Κρου με μόλις 2 νίκες στα δέκα τελευταία δεχόμενη 14 γκολ, στον αντίποδα η Ντονκάστερ έτρεξε ένα φοβερό αήττητο σερί 12 αγώνων με 10 νίκες 2 ισοπαλίες και 29-8 τέρματα. Το G/G δεσπόζει στα προηγούμενα ραντεβού τους, καλοπληρωμένο Over 2,5 (2,00)

Λιλ – Λυών

Την απ’ ευθείας έξοδο κυνηγά η Λιλ, με νίκη σήμερα βάζει από κάτω την Μπρεστ περνώντας αυτή στη 3η θέση και θα είναι αποκλειστικά στα πόδια της η ευκαιρία. Η Λυών θέλει να εξαντλήσει με τη σειρά της τις πιθανότητες της 6ης θέσης που οδηγεί στο Conference, με νίκη σήμερα βρίσκεται στο -2. Σε καθρέφτη στέκονται κι οι δύο σε ότι αφορά την πρόσφατη φόρμα τους, στα έξι τελευταία γράφουν 4 νίκες 1 ισοπαλία και 1 ήττα. G/G +over 2,5 (1,95)

Προγνωστικά Στοιχήματος