Hi guys, πώς μου είστε, τι μου κάνετε, σήμερα, Σάββατο, όλα οκ; Καταρχάς  ευχαριστώ πολύ  – και από το φοβερό και τρομερό μας  Bethome.gr – για τις ευχές χθες που είχα ο αγωνιστής τα γενέθλιά μου (επιτέλους έκλεισα πια  και εγώ τα 23) και όπως λένε (είναι και αυτό της μόδας) όλοι οι ψωνισμένοι,  να προσπαθήσω (!) να σας απαντήσω σε όλους και προσωπικά (sic)!  Στις προχθεσινές φοβερές (!) μας προβλέψεις στο στοίχημα τώρα, καθότι χθες Παρασκευή πάντα ρεπάρουμε, εκεί όπου… κλασικά πια φτάσαμε μια ανάσα από το 3 στα 3, αλλά again δεν το πετύχαμε!

Τσιμπήσαμε λοιπόν στα προγνωστικά στοιχήματος, χαλαρά τον “άσσο”  στο  Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕΠ Κοζάνης και το “διπλό”  Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ , μας τα χάλασε όμως η Έβερτον, η οποία παρά τις ευκαιρίες που έχανε μέχρι το 90′ και κάτι παρακαλώ, δεν μπόρεσε να πάρει το “διπλούλι”  της μέσα   στο θρυλικό μας Βίλα Παρκ από τους μυθικούς μας “χωριάτες” της Άστον Βίλα! Anyway, today να δούμε τι θα κάνουμε, όπου βέβαια έχουμε στο ποδοσφαιρικό μας Ελλάντα, Α’ Β’ Γ’ αλλά και Δ’ Εθνική! Πλέι άουτ σε Super league 1 και 2, ειδικά στην SL2 έχουμε ωραία πάλι θεματάκια!

Αλλά για να ενθυμίσουμε  πάλι ολίγον πριν το φινάλε  μας και για σήμερα, με τον Τιτάνα τον Φοίβο που είπε προχθές στον Σκάι αν δεν κάνω λάθος, πως η Θεά η Τζένιφερ τον κοίταγε παράξενα (είπε)  στο ασανσέρ που συναντιόντουσαν (!) κάποτε στην Αμερική!  «Το πιο εντυπωσιακό ήταν ότι μπήκα στο ασανσέρ μαζί με τη γυναίκα μου και ήταν κι αυτή μέσα. Ήταν υπερβολικά θρασύς. Μας κοίταζε από πάνω μέχρι κάτω, επιδεικτικά. Σαν να μας σκανάριζε, δεν ξέρω γιατί», είπε χαρακτηριστικά ο γίγαντας πάντα, εγχώριος προφανώς μεγάλος γυναικοκατακτητής μας, ο  Φοίβος!

Ρε καμάκι κανονικό σας λέω και γι’ αυτό  χώρισε (η Τζένιφερ ρε πάντα) τον φουκαρά τον Άλεξ Ροντρίγκεζ . Ποιος  Μπεν Άφλεκ και ποια επανασύνδεση τώρα! Στο μυαλό της της έχει μείνει ανεξίτηλα από τότε ρε ο Φοίβος! Και όπου να’ ναι θα σκάσει και τούτη η μπόμπα!  Θα τρελαθώ! Και now η ώρα επιτέλους των σημερινών μας αγώνων. Όπου έχουμε και λέμε: Πανσερραϊκός – Τρίγλια “άντερ”, Τρίκαλα – Δόξα Δράμας “άσσος”  και τέλος Απόλλων Λάρισα – ΑΕ Καραϊσκάκης “άσσος”! Αυτά και για σήμερα! Καλημέρα, καλό ταμείο  και να προσέχετε! Σας φιλώ όλες και όλους!