Hi guys, πώς μου είστε και today, τι μου κάνετε σήμερα, Σάββατο, όλα οκ; Ημέρα τελικού του Κυπέλου βέβαια σήμερα, ή μάλλον ημέρα… τελικών, μιας και έχουμε (φυσικά) και τα τελικά της θρυλικής μας Eurovision, της μόνης άλλωστε σοβαρής  διοργάνωσης που συνεχίζει η Ελλάδα (και η Κύπρος μας, εννοείται)  στην Ευρώπη, όπως πολύ εύστοχα σχολίασε προ μηνών μάλιστα (και) στην τρομερή του σελίδα στο FB, o τεράστιος πάντα, φίλος και αδελφός μας,  Μανώλης Γρηγοράκης!

Όπως (προλάβαμε ήδη…) και προαναφέραμε λοιπόν, στα τελικά της εν λόγω πάντα – μουσικής – διοργάνωσης  δεν πέρασε μόνο η Ελλάδα, αλλά και η Κύπρος μας, με την Θεά  Έλενα Τσαγκρινού, την οποία εννοείται πως στηρίζουμε φανατικά όλοι μας, καθώς ως  γνωστόν, πέρα από μπάλα και στοίχημα (!), είμαστε άριστοι γνώστες και του λάιβ στάιλ και γενικότερα των καλλιτεχνικών – εικαστικών και λοιπών εγχώριων και  παγκοσμίων  δρώμενων και λοιπών στοχασμών και ανησυχιών !

Όλοι (και όλες ελπίζουμε) με την Κύπρο today. Έλενα και το επικό… El Diablo, παρακαλώ! Και από φωνή, κορμάρα που λέμε! Θα τρελαθώ… Άλλωστε, απ’ ότι μου λένε οι φανς  – της Eurovision πάντα – την άλλη δικιά μας, για την Ελλάδα, ως Έλληνες στην χώρα μας τουλάχιστον, δεν μπορούμε λέει να την ψηφίσουμε! Α και μία ερώτηση. “Ήμουν νέος και γέρασα” και ακόμη, μια ζωή, όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι έχω την εντύπωση πας πάνε εκεί πέρα ρε παιδιά. Κανείς άλλος αλήθεια δεν υπάρχει;

Ένας (λέει) Φωκάς, ένας Κοντόπουλος κλπ, ακούω συνέχεια. Οι ίδιοι και οι ίδιοι και όχι μόνο με την Ελλάδα και την Κύπρο, αλλά και σε άλλες χώρες που προφανώς, τους “νοικιάζουμε” (καλλιτεχνικά) και εκεί. Σαν τους παίκτες των ριάλιτι δηλαδή, τους οποίους πότε βλέπουμε πια στο ένα παιχνίδι και πότε στο άλλο. Τέλος πάντων, ας γυρίσουμε Now στα δικά μας, τα στοιχηματικά, τα ποδοσφαιρικά προγνωστικά στοιχήματος: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ “άσσος”, Καλαμάτα – Ρόδος άντερ και Θέλτα – Μπέτις άντερ. Σας φιλώ!