μπάσκετ

Καλημέρα σας. Μετά το χθεσινό ρεπό κι ενώ περιμένουμε την έκβαση των τελικών του ιταλικού πρωταθλήματος και την ανατροπή του 2-1 της Αρμάνι από τη Βίρτους, πάμε να δούμε τι μπορούμε να κρατήσουμε σήμερα στο παμε στοιχημα

Θα μεταφερθούμε στη Γερμανία και τους τελικούς, που κρίνονται στις τρεις νίκες.

Τα μεγάλα ματς του μπάσκετ είναι στη στοιχημαν με πλήθος επιλογών!

Μπάγερν Μονάχου – Άλμπα Βερολίνου Προγνωστικά

Παρά την κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, η Μπάγερν κατάφερε να μείνει κοντά στο σκορ για τρία δεκάλεπτα, στην πρεμιέρα των τελικών. Ωστόσο, στο τέταρτο παραδόθηκε στις ορέξεις της Άλμπα, δεχόμενη επιμέρους σκορ 18-3, με αποτέλεσμα να χάσει με 86-73. Η ειδοποιός διαφορά είναι ότι είχε τρεις ημέρες για να ξεκουραστεί, σε αντίθεση με τη μία ημέρα πριν από το πρώτο ματς.

Αν και δεν επέβαλλε τον ρυθμό της, η Άλμπα μπόρεσε να κάνει το 1-0, έχουσα επιθετική πολυφωνία. Πάτησε γκάζι στην τελευταία περίοδο και απέδειξε ότι έχει τον πρώτο λόγο για τον τίτλο, ειδικά αν οι Βαυαροί δε σφίξουν την άμυνά τους.

Περιμένουμε, λοιπόν, οι γηπεδούχοι να βγάλουν μεγαλύτερη ένταση σε όλον τον αγώνα, να βελτιώσουν τις αμυντικές τους επιδόσεις και για αυτό θα κρατήσουμε το Under 157,5 πόντοι, στο 2,01, στην Betshop. Διότι αν δεν το κάνουν, τότε δύσκολα θα έχουν τύχη.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 Μπάγερν Μονάχου – Άλμπα Βερολίνου / Under 157,5 πόντοι (2,01 @ Betshop)