Χάιντενχαϊμ – Χόλσταϊν Κίελ με πλήθος αγορών στην Interwetten (06/04)

Στις 19:30, η Χάιντενχαϊμ υποδέχεται την Χόλσταν Κίελ σε εξ αναβολής αναμέτρηση της Β’ Γερμανίας. Την αναμέτρηση τη βρίσκετε στην Interwetten με πληθώρα ειδικών στοιχημάτων!

H Χάιντενχαϊμ, συνέχισε από κει που είχε μείνει και πριν τη διακοπή. Έχασε στο Αμβούργο με 2-0 και το Σάββατο ηττήθηκε εντός έδρας από την Γκρόιτερ Φιρτ με 0-1. Έτσι απώλεσε όποιες ελπίδες είχε για μία θέση στην πρώτη τριάδα, αφού με 39 βαθμούς συγκομιδή είναι πλέον στο -11. Διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη έδρα της κατηγορίας με ρεκόρ 8-3-2 και συντελεστή τερμάτων 24-11.

Ζωντανή στην διεκδίκηση του προβιβασμού στην Bundesliga παραμένει η Χόλσταϊν, παρότι το Σάββατο ηττήθηκε στην έδρα της Μπόχουμ με 2-1. Με 46 βαθμούς συγκομιδή είναι στο -4 από Αμβούργο και Γκρόιτερ, αλλά έχει δύο παιχνίδια λιγότερα από αυτές. Δυνατή μακριά από το γήπεδό της, με ρεκόρ 6-5-2 και τέρματα 20-10 υπέρ της, αν και στις τρεις τελευταίες εξόδους της δεν γεύτηκε τη χαρά της νίκης.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις στην interwetten.gr, η Χολστάιν έχει ένα πολύ μικρό προβάδισμα για τη νίκη. Συγκεκριμένα, ο άσος προσφέρεται στο 2.75, το “Χ” στο 3.30 και το διπλό στο 2.55.

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις