winmasters logo ananeomeno

Το Μιλάνο στις… φλόγες! Το σπουδαίο ποδοσφαιρικό ντέρμπι της πόλης και ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο διεξάγεται το βράδυ της Κυριακής στο ‘San Siro’, όπου η τυπικά γηπεδούχος Μίλαν υποδέχεται την Ίντερ. Οι ‘ροσονέρι’ διαγράφουν πορεία πρωταθλητισμού μετά τις 11 πρώτες αγωνιστικές. Παραμένουν αήττητοι, με απολογισμό 10 νίκες και 1 ισοπαλία, έτσι μοιράζονται την κορυφή στους 31 βαθμούς με τη Νάπολι, που έχει ίδιο ακριβώς ρεκόρ. Το παιχνίδι παίζει στη Winmasters.

Ο Στέφανο Πιόλι συνεχίζει να βελτιώνει την ομάδα του. Τα πρώτα δείγματα είχαν φανεί από πέρσι, άσχετα αν τελικά η Μίλαν δεν κατάφερε να μείνει στην κούρσα του τίτλου ως το τέλος. Φέτος, δείχνει ότι μπορεί να το κάνει. H πολυφωνία στην επίθεση είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τους ‘ροσονέρι’. Οι Λεάο και Ζιρού έχουν από 4 γκολ στη Serie A, Ιμπραχίμοβιτς και Ντίαθ από 3, ενώ Κεσιέ και Τονάλι έχουν βρει δίχτυα από 2 φορές έκαστος.

O bookmaker δεν βρέθηκε

Η Ίντερ θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι. Για την ώρα είναι στην 3η θέση του πρωταθλήματος με 24 βαθμούς και στο -7 από την κορυφή. Ο Ιντσάγκι διαδέχτηκε τον Κόντε στον πάγκο, αποχώρησαν οι Λουκακού και Χακίμι που ήταν πρωταγωνιστές και η ενίσχυση ήρθε κυρίως με τους Τζέκο, Κορέα, Ντάμφρις και Τσαλχάνογλου. Η φετινή εκδοχή της Ίντερ είναι σαφώς πιο επιθετική.

Παρουσιάζει την κορυφαία συγκομιδή τερμάτων στην κατηγορία, ωστόσο είναι λιγότερο αποτελεσματική ελέω της προβληματικής ανασταλτικής λειτουργίας. Το ρόστερ των ‘νερατζούρι’ ωστόσο διαθέτει μεγαλύτερο βάθος και περισσότερες λύσεις. Στοιχείο που προϊόντος του χρόνου μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό στη μάχη του τίτλου. Τζέκο, Μαρτίνες και Κορέα έχουν σκοράρει τα 16 από τα 28 γκολ της Ίντερ, ενώ καθοριστικός είναι ο παικταράς Μπαρέλα με 6 ασίστ σε 943 λεπτά συμμετοχής.

Το ‘Derby della Madonnina’ έρχεται το βράδυ της Κυριακής με κομμένη την ανάσα για όλη την ποδοσφαιρική Ιταλία. Ιδιαίτερα κομβικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, αναφορικά με τις πιθανότητες τους να κατακτήσουν τον φετινό τίτλο. Ένα ντέρμπι που μπορεί να καθορίσει τη συνέχεια της σεζόν για Μίλαν και Ίντερ.

Οι ‘ροσονέρι’ θέλουν τουλάχιστον να διατηρήσουν το αήττητο, τη στιγμή που οι ‘νερατζούρι’ ξέρουν πώς με μια ακόμη απώλεια βαθμών το έργο τους θα γίνει απίστευτα δύσκολο στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Ποια πλευρά του Μιλάνου θα πανηγυρίσει με το σφύριγμα της λήξης;

Το Derby della Madonnina παίζει στη winmasters με 0% γκανιότα* στο τελικό αποτέλεσμα

Η επιλογή νίκη για την τυπικά γηπεδούχο Μίλαν σε απόδοση 3.15

Η ισοπαλία σε απόδοση 3.60

Η επιλογή ‘διπλό’ για τους ‘νερατζούρι’ σε απόδοση 2.22

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

** Oι αποδόσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν ανα πάσα ώρα και στιγμή.

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας