winmasters logo ananeomeno

Μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται απόψε στις 22:00 στο “Gewiss Stadium”, με την Αταλάντα να υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ και στη Winmasters μπορείτε να βρείτε πλήθος από αγορές και ειδικά στοιχήματα για το συγκεκριμένο ματς.

O bookmaker δεν βρέθηκε

Παιχνίδι που έχει χαρακτήρα “τελικού” για τις δύο ομάδες, με τη Βιγιαρεάλ να βρίσκεται στη 2η θέση του 6ου ομίλου έχοντας συγκεντρώσει επτά πόντους, ενώ η Αταλάντα βρίσκεται στο -1. Οι Ιταλοί θέλουν να αξιοποιήσουν απόψε ιδανικά την έδρα τους και την εξαιρετική τους φόρμα, έρχονται από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Νάπολι με 3-2 και συνολικά τρέχουν ένα αήττητο σερί δέκα αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις.

Από την άλλη η Βιγιαρεάλ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ηττήθηκε με 1-0 από τη Σεβίλλη την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ συνολικά έχει ηττηθεί στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις. Έχει σήμερα δύσκολη έξοδο, κάτι που φαίνεται και από τις αποδόσεις, καθώς ο άσσος της Αταλάντα παίζει στο 1.72 στη Winmasters, ενώ το “διπλό” προσφέρεται στο 4.20. Η ισοπαλία βρίσκεται στο 4.20.

* Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ