vistabet logo

Ο Παναθηναϊκός παίζει τον πρώτο από τους πέντε… τελικούς και θέλει μόνο νίκη στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Για το γόητρο, αλλά με απουσίες

Εντός έδρας ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με 84-80 υπέστη την περασμένη εβδομάδα ο Ερυθρός Αστέρας, αποτέλεσμα που ουσιαστικά τον «καταδικάζει» να μείνει εκτός δεκάδας. Κι όμως, οι Σέρβοι μπήκαν πολύ δυνατά, έκαναν ό,τι ήθελαν στο πρώτο ημίχρονο κι έφτασαν μέχρι και το +16, ωστόσο, στη συνέχεια βραχυκύκλωσαν και δεν κατάφεραν να βρουν λύσεις. Ο Ντος Σάντος, ο Χάνγκα και ο Μπολομπόι το πάλεψαν, αλλά δεν κατάφεραν να διορθώσουν την κατάσταση. Αυτή ήταν η 5η διαδοχική ήττα του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος υποχώρησε στο 10-19. «Παίζουμε με τον Παναθηναϊκό, μια ομάδα που έχει ποιότητα και βρίσκεται σε πολύ καλή θέση. Έχουμε τα προβλήματά μας, με 11 παίκτες διαθέσιμους, αλλά παίζουμε μπροστά στους φιλάθλους μας και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη», τόνισε ο τεχνικός Σφαιρόπουλος. Με σημαντικές απουσίες οι Σέρβοι, εκτός ο βασικός γκαρντ Ντος Σάντος, όπως και ο έμπειρος γκαρντ Λάζιτς, αλλά και ο ταλαντούχος Τόπιτς. Αμφίβολοι ο ηγέτης της ομάδας, Τεόντοσιτς, αλλά και ο Τόμπκινς.

Σαν… τελικός

O Παναθηναϊκός υπέπεσε σε πολλά λάθη, δεν ήταν συγκεντρωμένος σε όλη τη διάρκεια του ματς και ηττήθηκε στο ντέρμπι από τον Ολυμπιακό με 71-65. Οι «πράσινοι» αν και προηγήθηκαν, έδωσαν δικαιώματα στους Πειραιώτες, που βρήκαν 24 πόντους από τα 18 λάθη τους. Ο Μήτογλου προσπάθησε, ενώ οι Λεσόρ, Ναν ήταν καλοί επιθετικά, όχι όμως και στην άμυνα. Τέλος στο σερί των τριών νικών, ο Παναθηναϊκός υποχώρησε στο 18-11, ωστόσο παραμένει «ολοζώντανος» στη μάχη της τετράδας. Εντός συνόρων, επικράτησε του ΠΑΟΚ εκτός έδρας και με το 20-1 εξασφάλισε την πρωτιά στην κανονική περίοδο του Ελληνικού Πρωταθλήματος. «Ο Ερυθρός Αστέρας είναι καλή ομάδα και ας έχει χάσει το 90% των πιθανοτήτων του να προλάβει τα playoffs. Παλεύει σε κάθε παιχνίδι. Για εμάς απομένουν πέντε παιχνίδια και όλα είναι σαν τελικοί», τόνισε ο κόουτς Αταμάν. Σε 19 αναμετρήσεις τους, ο Παναθηναϊκός μετρά 11 νίκες, αλλά και 8 ήττες.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ