vistabet logo

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Παρτιζάν στο κατάμεστο ΟΑΚΑ και στόχος του να παραμείνει στην πρώτη τετράδα.

Με την ψυχολογία στα ύψη

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε το καλύτερο φετινό του παιχνίδι, διέλυσε τη Μονακό στο κλειστό του ΟΑΚΑ κερδίζοντας με το επιβλητικό 88-63! Παράλληλα, έχει τον πρώτο λόγο σε πιθανή ισοβαθμία των δύο ομάδων. Ο Λεσόρ πραγματοποίησε εξωπραγματική εμφάνιση με 23 πόντους, στην κορυφαία του εμφάνιση στη διοργάνωση, ενώ τον ακολούθησε σε απόδοση ο Ναν. Τρίτη διαδοχική νίκη για τους «πράσινους», δεύτερη σερί στο ΟΑΚΑ και θέλει να… τριτώσει το καλό κόντρα στην Παρτιζάν. Η ψυχολογία στα ύψη για τον Παναθηναϊκό, κάτι που αποτυπώνεται και στα λεγόμενα του Ναν «Πιστεύω ότι θα φτάσουμε στο Final Four και ακόμα παρακάτω. Οι «πράσινοι» στηρίζουν πολλά στη δύναμη του Λεσόρ, μιας και ο Γάλλος σέντερ είναι ο κορυφαίος στη λίστα με τους finishers της EuroLeague, όσον αφορά τους πόντους κοντά στο καλάθι. Ισορροπημένη η παράδοση στο ΟΑΚΑ, αφού στα έξι τελευταία ματς κόντρα στην Παρτιζάν, ο Παναθηναϊκός μετρά τρεις νίκες και ισάριθμες ήττες. Sold out στην αναμέτρηση με τον Αταμάν να υπολογίζει στον Παπαπέτρου, όχι όμως στον Βιλντόζα, αλλά και τον Μπαλτσερόφσκι.

Θετική παράδοση για τους Σέρβους

Μια από τις εντυπωσιακότερες ανατροπές της σεζόν έκανε η Παρτιζάν στο Βελιγράδι, αφού επικράτησε της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 88-79. Tι και αν βρέθηκαν στο -24, οι «ασπρόμαυροι» βρήκαν ρυθμό στην επίθεση μέσα από την άμυνά τους στο δεύτερο ημίχρονο όπου έκαναν επιμέρους σκορ 52-27 πήραν τη μεγάλη νίκη βελτιώνοντας και το ρεκόρ τους σε 11-10. Ο Πι Τζέι Ντοζίερ ηγήθηκε επιθετικά της Παρτιζάν με 23 πόντους και ακολούθησε ο Νάναλι με 20 πόντους. Μόλις δυο νίκες στην τελευταία εξάδα αγώνων και πλέον τα περιθώρια στενεύουν για τους Σέρβους. Βέβαια, στις δυο πιο πρόσφατες επισκέψεις στο ΟΑΚΑ μετρούν ισάριθμες νίκες.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ