vistabet logo

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μακάμπι στο κατάμεστο ΣΕΦ και αναζητά νίκη – ανάσα.

«Τελικός» χωρίς τον Φαλ

Με άσχημο τρόπο έκλεισε η «διαβολοβδομάδα» στην Ισπανία για τον Ολυμπιακό, όπου μέτρησε ισάριθμες ήττες από Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια. Κι αν με τους Καταλανούς το παιχνίδι χάθηκε στις λεπτομέρειες, απέναντι στους Βάσκους οι Πειραιώτες έκαναν άσχημη εμφάνιση. Ο Ολυμπιακός υπέπεσε σε πολλά λάθη και δεν μπορούσε να περιμένει κάτι καλύτερο, μιας και οι αντίπαλοι πήραν εύκολους πόντους. Όπως τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας η ομάδα του πλέον πρέπει να κάνει άμεσα restart. Κόντρα στην Μακάμπι το ΣΕΦ θα είναι κατάμεστο και ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει τη νίκη που θα του δώσει… ανάσα, αλλά θα βρεθεί και πάνω από τους Ισραηλινούς στην ισοβαθμία. Η «παράδοση» είναι σύμμαχος, αφού στα πέντε τελευταία εντός μετρά τέσσερις νίκες. Πλήγμα η απουσία του Φαλ, μιας και ο Γάλλος τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες. Οι Πειραιώτες μπορεί να διαθέτουν την καλύτερη άμυνα στη διοργάνωση, ωστόσο έχουν και τη χειρότερη επίθεση, κάτι που χρίζει άμεσης βελτίωσης.

Να πλησιάσει την τετράδα η Μακάμπι

Τι και αν βρέθηκε να προηγείται με 13-37 στο 12′, η Μακάμπι δεν μπόρεσε να βάλει φρένο στην εντυπωσιακή Παρτιζάν και ηττήθηκε 88-79 στη “Stark Arena”. Έτσι, έχασε την ευκαιρία να μεγάλωσει περισσότερο το ρεκόρ της (12-9) και να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία. Το εκρηκτικό ξεκίνημα δεν είχε συνέχεια, με τους Ισραηλινούς να κάνουν πολλά λάθη. Ομάδα ικανή για όλα, μετρά τρεις νίκες στις έξι τελευταίες εξόδους της. Εξαιρετική στην επίθεση, σκοράρει 86.2 πόντους ανά παιχνίδι, ενώ είναι πρώτη και στα επιθετικά ριμπάουντ με 13.4 ανά ματς.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ