vistabet 041123

«Παγίδες» για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στη 10η αγωνιστική του Ελληνικού Πρωταθλήματος, αφού φιλοξενούνται από Λαμία (17:30) και Κηφισιά (20:00) αντίστοιχα.

Δύσκολη έξοδος για Παναθηναϊκό

Εξαιρετική εμφάνιση και «απόδραση» από την Τρίπολη για τη Λαμία, η οποία επικράτησε 1-0 του Αστέρα. Με το μομέντουμ να είναι υπέρ της, μετρώντας τρεις διαδοχικές νίκες, παραμένοντας τέσσερα σερί ματς αήττητη,  η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου φιγουράρει στην 5η θέση της βαθμολογίας. Ομάδα – έκπληξη σε αυτές τις εννέα πρώτες αγωνιστικές η Λαμία, έχει ανεβάσει κατακόρυφα τον πήχη της σεζόν. Κόντρα στον Παναθηναϊκό η τελευταία της νίκη… χάνεται το 2019, ενώ στα πέντε τελευταία μεταξύ τους ραντεβού δεν έχει καταφέρει να πάρει βαθμό, αλλά ούτε και να σκοράρει.

Ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια στη σεζόν πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος διέλυσε με 5-0 εντός έδρας τον Πανσερραϊκό. Οι «πράσινοι» είχαν εντυπωσιακό ξεκίνημα, δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης και παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας. Πέμπτο διαδοχικό ματς αήττητη η ομάδα του Γιοβάνοβιτς και οι πολλές λύσεις στο ρόστερ κάνουν το φετινό σύνολο ακόμα πιο δυνατό. Άλλωστε, εκτός έδρας μετρά μόνο νίκες στη σεζόν, γεγονός που τον βοηθά να βρίσκεται στην 1η θέση. Με σύμμαχο την παράδοση, αφού κόντρα στη Λαμία μετρά έξι σερί επιτυχίες.

Βελτιωμένη αμυντικά η ΑΕΚ

Δεν έπεισε στον Βόλο η Κηφισιά και ηττήθηκε 2-1 από την ομώνυμη ομάδα. Ανασταλτικά είχε προβλήματα, ενώ και δημιουργικά δεν έπεισε με την εικόνα της. Έτσι, μπήκε τέλος στο σερί των τριών ισοπαλιών, με τη νεοφώτιστη να μετρά μόλις μια νίκη στη σεζόν. Η ομάδα του Αναστασίου υποδέχεται στην Καισαριανή την ΑΕΚ, ελπίζοντας να της βάλει δύσκολα.

Η «Ένωση» ήταν εντυπωσιακή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, επικράτησε εύκολα 2-0 και διατηρήθηκε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο στον αντίπαλό της, δημιουργώντας παράλληλα αρκετές ευκαιρίες. Η ΑΕΚ μετρά τρεις διαδοχικές νίκες εντός συνόρων, χωρίς να έχει δεχθεί γκολ. Βελτιωμένη στο ανασταλτικό κομμάτι, ενισχυμένη επιθετικά, μιας και επιστρέφει ο βασικός της φορ, Λιβάι Γκαρσία.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ