vistabet logo

Ίντερ και Φιορεντίνα θέλουν να μπουν νικηφόρα στο 2024, όμως καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Βερόνα και Σασουόλο αντίστοιχα.

Να μπει νικηφόρα στο 2024

Η Ίντερ δεν έκλεισε ιδανικά το 2023, αφού παραχώρησε εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 στην Τζένοα. Κακή επιθετικά η ομάδα του Ιντσάγκι, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί τις ευκαιρίες που της δόθηκαν και στραβοπάτησε. Έτσι, έδωσε την ευκαιρία στη Γιουβέντους να μειώσει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Ποδαρικό με νίκη επιθυμεί να κάνει στο 2024 και εντός έδρας είναι αρκετά δυνατά, μετρώντας μόλις δυο απώλειες. Τέσσερις σερί νίκες έχει στο «Giuseppe Meazza», χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ. Η παράδοση με τη Βερόνα είναι εντυπωσιακή, αφού παραμένει αήττητη στα 13 τελευταία ραντεβού τους, έχοντας 12 νίκες! Ενισχυμένη μεταγραφικά με την απόκτηση του Τάτζον Μπιουκάναν από την Μπριζ.

Η Βερόνα δεν πείθει και η εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι παραμονής από τη Σαλερνιτάνα την έβαλε πάλι σε μπελάδες. Παραμένει στο όριο της επικίνδυνης ζώνης και αν δεν βελτιωθεί επιθετικά, τότε δύσκολα θα αποφύγει τις περιπέτειες.

Σε εξαιρετικό μομέντουμ η Φιορεντίνα

Η Φιορεντίνα βρίσκει ρυθμό και ανεβάζει τον πήχη. Οι «Βιόλα» έκλεισαν με νίκη τη χρονιά, επικράτησαν της Τορίνο 1-0 εντός έδρας και βρέθηκαν στην τετράδα της Serie A. Τρίτο διαδοχικό τρίποντο για την ομάδα του Ιταλιάνο, διάστημα στο οποίο κρατά ανέπαφη την εστία της. Δύσκολη αποστολή στην έδρα της Σασουόλο, η οποία βρίσκεται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Μόλις ένας βαθμός στην τελευταία πεντάδα αγώνων και ο σύλλογος της Ρέτζιο Εμίλια καλείται να συνέλθει άμεσα για να μη μπει σε περιπέτειες. Απόλυτη ισορροπία στην παράδοση των δυο ομάδων, αφού στα πέντε τελευταία στο «Città del Tricolore» Σασουόλο και Φιορεντίνα μετρούν από δυο νίκες.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ