vistabet logo

Με την πλάτη στον… τοίχο θα παρουσιαστεί ο Βόλος στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, όπως και ο ΠΑΣ στο Περιστέρι.

«Καίγεται» για βαθμούς ο Βόλος

Ο Αστέρας Τρίπολης απέτυχε να μπει στα Playoffs, αφού τερμάτισε στην 7η θέση της βαθμολογίας. Οι Αρκάδες αν και είχαν πιο βατό πρόγραμμα σε σχέση με τους ανταγωνιστές, δεν κατάφεραν στην τελική ευθεία να πάρουν τους βαθμούς που χρειαζόντουσαν για την εξάδα. Ο Αστέρας συμπλήρωσε έξι ματς χωρίς νίκη, με αποτέλεσμα να βρεθεί στα Playouts, εκεί όπου θέλει να κλείσει τη χρονιά με καλές εμφανίσεις. Στο πρώτο παιχνίδι υποδέχεται τον Βόλο, ωστόσο θα δώσει την αναμέτρηση χωρίς κόσμο μετά την τιμωρία που δέχθηκε. Οι Αρκάδες, εκτός έδρας κατάφεραν να συγκεντρώσουν 13 βαθμούς, ωστόσο εντός έδρας πήραν 18 βαθμούς και οι οκτώ απώλειες τους «πλήγωσαν» στη μάχη για την είσοδο στα Playoffs. Ο Βόλος μετά την τιμωρία του έπεσε στους 19 βαθμούς, έναν πίσω από τη ζώνη σωτηρίας και πλέον μπαίνει με μεγαλύτερο άγχος στα Playouts. Οι Βολιώτες με μόλις μια νίκη στα τελευταία δώδεκα ματς δεν κατάφεραν να παραμείνουν μακριά από τις τελευταίες θέσεις. Είχαν τη χειρότερη επίθεση, αλλά και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα, γεγονός που δεν τους βοήθησε να πάρουν ανάσα στον βαθμολογικό πίνακα. Στα δυο φετινά παιχνίδια με τον Αστέρα μέτρησαν ισάριθμες ήττες, ενώ δεν έχουν νικήσει ποτέ στην Τρίπολη.

Σε πολύ δύσκολη θέση ο ΠΑΣ

Ο μεγάλος στόχος του Ατρομήτου που ήταν η είσοδος στα Playoffs χάθηκε για άλλη μια χρονιά και μπορεί η υπόθεση παραμονή ουσιαστικά να έχει ξεκαθαρίσει, ωστόσο οι Περιστεριώτες θέλουν να βάλουν θετικό πρόσημο στη χρονιά. Δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί την έδρας του, και η μια νίκη στα πέντε τελευταία εντός «σφράγισε» και τον αποκλεισμό του από την εξάδα. Δεν άρχισε καλά τη σεζόν, ωστόσο με την έλευση του Ιλιτς, ο Ατρόμητος βρήκε τα πατήματά του και απομακρύνθηκε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι Ηπειρώτες πραγματοποιώντας στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν κακές εμφανίσεις βρίσκονται στην τελευταία θέση και πλέον τα πράγματα όσον αφορά την μάχη της σωτηρίας μόνο εύκολα δεν είναι. Ομάδα που δέχεται πιο εύκολα γκολ, ενώ είναι χαρακτηριστικό το ότι σε πέντε παιχνίδια που προηγήθηκε στο σκορ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ