vistabet logo

H Άρσεναλ υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας με στόχο τη νίκη που θα τη φέρει ξανά κοντά στην κορυφή

Σε κακό μομέντουμ η Άρσεναλ

Με το χειρότερο τρόπο έκλεισε ο Δεκέμβριος για την Άρσεναλ, αφού μέτρησε δυο διαδοχικές απώλειες. Μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, ηττήθηκε και στις δυο λονδρέζικες μονομαχίες με Γουέστ Χαμ και Φούλαμ, με συνέπεια να υποχωρήσει στην 4η θέση. Ήταν το χειρότερο διάστημα στη φετινή σεζόν, ενώ δεν άρχισε καλά και στο 2024, μιας και ηττήθηκε στο κύπελλο από τη Λίβερπουλ. Πλέον, δεν υπάρχουν περιθώρια για νέα στραβοπατήματα, αν θέλει να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα. Ακόμα μια λονδρέζικη μάχη, αυτή τη φορά εντός έδρας κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Δεν είναι πειστική η παράδοση για τους «Gunners», αφού στα πέντε τελευταία εντός έδρας με τους «Αετούς μετρούν μόλις μια νίκη, ενώ τρία ματς έληξαν ισόπαλα. Την τελευταια φορά πάντως που μέτρησε τρεις διαδοχικές ήττες στην Premier League ήταν τον Απρίλιο του 2022. Η Πάλας έκλεισε τη χρονιά με σημαντική εντός έδρας νίκη 3-1 κόντρα στη Μπρέντφορντ, πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα και βλέπει με μεγαλύτερη αισιδιοξία τη συνέχεια. Παράλληλα, η ομάδα του Ρόι Χόντγκσον έβαλε τέλος σε σερί οκτώ αγώνων χωρίς νίκη.

Ψάχνουν νίκη ηρεμίας

O ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναιτωλικό σε ντέρμπι… ουράς, μιας και οι δυο ομάδες θέλουν να ξεφύγουν από τις περιπέτειες. Παράλληλα, είναι και πρόβα για τις μεταξύ τους μάχες στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Χωρίς νίκη οι Κρητικοί με τον Πέπε Μελ στον πάγκο τους, ενώ το τελευταίο του τρίποντο… χάνεται στις αρχές Οκτωβρίου. Στον αντίποδα, οι Αγρινιώτες υπέστησαν βαριά εντός έδρας ήττα από τον Άρη και διατηρήθηκαν χαμηλά στη βαθμολογία. Εξαιρετική η παράδοση στο Ηράκλειο, μιας και ο Παναιτωλικός μετρά τρεις σερί επιτυχίες, ενώ δεν έχει χάσει στις πέντε τελευταίες επισκέψεις.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ