vistabet logo

Η Τσέλσι υποδέχεται τη Φούλαμ, ενώ η Σίτι φιλοξενείται από τη Νιουκάστλ στα σαββατιάτικα (13/01) ματς της Premier League.

Να μείνει κοντά στα ευρωπαϊκά εισιτήρια η Τσέλσι

Η Τσέλσι σπατάλησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Μίντλεσμπρο της Championship για τον πρώτο ημιτελικό του League Cup. Μάλιστα, οι «μπλε» δέχθηκαν γκολ από την αντίπαλο της έπειτα από… 17 χρόνια. Το κλίμα είναι αρκετά βαρύ για τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ωστόσο η διοίκηση είναι αποφασισμένη να τον στηρίξει όσο η ομάδα είναι κοντά στη ευρωπαϊκά εισιτήρια. Οι Λονδρέζοι θέλουν να συνεχίσουν το σερί στην Premier League, όπου μετρούν ήδη δυο διαδοχικές νίκες με Πάλας και Λούτον. Η Φούλαμ είναι ο επόμενος αντίπαλος και η παράδοση είναι σύμμαχος, μιας και κόντρα στους «Κότατζερς» είναι 18 σερί εντός έδρας ματς αήττητη, με την τελευταία ήττα να… χάνεται τον Οκτώβριο του 1979.

Στον αντίποδα, η Φούλαμ γνώρισε την εκτός έδρας ήττα 2-1 από τη Λίβερπουλ στο League Cup, παρά το γεγονός πως προηγήθηκε. Οι Λονδρέζοι πριν τον επαναληπτικό καλούνται να παίξουν ακόμα ένα μεγάλο ματς απέναντι στη συμπολίτισσα, Τσέλσι και οδηγός τους θα είναι το προηγούμενο ματς πρωταθλήματος, όπου επικράτησαν 2-1 της Άρσεναλ. Είναι σχετικά… μακριά από μπελάδες με την επικίνδυνη ζώνη και το γεγονός αυτό τους βοηθά να παίζουνε χωρίς άγχος. Κάκιστη η παράδοση απέναντι στην Τσέλσι, αφού μετρά μόλις μια νίκη στα 23 τελευταία ραντεβού.

Με το βλέμμα στην κορυφή η Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει δύσκολη αποστολή, αφού φιλοξενείται από τη Νιουκάστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ«. Οι «πολίτες» μετρούν δυο διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, πλησίασαν την κορυφή και με νίκη κόντρα στη Νιουκάστλ θα βρεθούν ακόμα πιο κοντά στη Λίβερπουλ. Στα τέσσερα εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος με τις «Καρακάξες», η Σίτι έχει δυο νίκες και δυο ισοπαλίες, ενώ στα τρία από αυτά έχει σκοράρει 3+ γκολ. Σε κακό μομέντουμ οι γηπεδούχοι, μετρούν τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα και μόνο η νίκη – πρόκριση επί της Σάντερλαντ για το κύπελλο σκόρπισε χαμόγελα. Πλήγμα ο τραυματισμός του Ζοέλιντον.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ