Το ελληνικό μπάσκετ έχει προσφέρει μεγάλες χαρές στους Έλληνες φιλάθλους και για να συνεχιστούν οι επιτυχίες είναι απαραίτητη η στήριξη όλων μας! Η Betshop το γνωρίζει αυτό, και είναι ο Μέγας Χορηγός της Basket League για τη σεζόν 2018/2019!

Χωρίς αμφιβολία, το μπάσκετ είναι το άθλημα που έχει κάνει υπερήφανη τη χώρα μας σε πάρα πολλές περιπτώσεις, με τις διακρίσεις να αφθονούν τόσο σε εθνικό επίπεδο, όσο και σε συλλογικό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι πολλοί το χαρακτηρίζουν ως το εθνικό σπορ των Ελλήνων.

Οι ομάδες που συμμετέχουν στο ελληνικό πρωτάθλημα φροντίζουν συνεχώς να βελτιώνονται και να ανεβάζουν το επίπεδο, με τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας να είναι φανερά και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Για όλα τα κατορθώματα όμως των συλλόγων μας, η βάση είναι η Basket League.

Η Betshop βοηθάει τα μέγιστα ώστε το εγχώριο προϊόν να αποκτήσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αίγλη και το θέαμα που προσφέρεται στους φίλους του μπάσκετ να είναι αντάξιο των προσδοκιών. Η ιστοσελίδα, τιμάει τους θεσμούς και το «ευ αγωνίζεσθαι» και υποστηρίζει ενεργά ένα άθλημα που δεν σταματάει να μας κάνει χαρούμενους.

Στο πλαίσιο της χορηγίας της στην ελληνική Basket League, η Betshop ετοίμασε ένα εντυπωσιακό βίντεο το οποίο είναι στον… αέρα!