giant heart novibet

Το Giant Heart της Novibet υποστηρίζει το «Χατζηπατέρειο» Κέντρο καλύπτοντας 1500 ώρες θεραπευτικών συνεδριών για παιδιά με αναπηρία

Η Novibet, η κορυφαία GameTech εταιρεία 100% ελληνικών συμφερόντων, μέσω του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής προσφοράς Giant Heart υλοποιεί στοχευμένες δράσεις που βελτιώνουν έμπρακτα την καθημερινότητα πολλών συνανθρώπων μας. Σε αυτό το πλαίσιο, φέτος τα Χριστούγεννα, το Giant Heart της Novibet υποστηρίζει το «Χατζηπατέρειο» Κέντρο Αποκατάστασης & Στήριξης Παιδιού, το οποίο από το 1973 προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες για τη σωματική, ψυχική και κοινωνική αποκατάσταση παιδιών με αναπηρία.

Από το 2021 μέσω της πρωτοβουλίας Giant Heart, η Novibet έχει υποστηρίξει μία πληθώρα φορέων με αναγνωρισμένο κοινωνικό έργο, που βοηθούν παιδιά και οικογένειες που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Στηρίζοντας το έργο του «Χατζηπατέρειου» Κέντρου, η Novibet καλύπτει για το 2024 την παροχή 1500 ωρών θεραπευτικών συνεδριών για παιδιά που ωφελούνται από τον συγκεκριμένο οργανισμό, ο οποίος παρέχει εξειδικευμένες ιατρικές και αποκαταστασιακές παρεμβάσεις σε παιδιά με εγκεφαλική παράλυση και συναφείς δυσκολίες, ηλικίας από 0 ετών έως 14 ετών.

Η δράση αυτή αποτελεί μια συνέχεια της δέσμευσής τoυ Giant Heart να συμβάλλει θετικά στις ζωές των νέων και να δημιουργεί προοπτικές για ένα καλύτερο, πιο βιώσιμο και συμπεριληπτικό  μέλλον. Τη συγκεκριμένη δράση συνοδεύει ενημερωτική καμπάνια με πρωταγωνιστή τον Πρεσβευτή του προγράμματος Giant Heart, διεθνή ποδοσφαιριστή Κώστα Τσιμίκα. Μέσα στο πνεύμα των εορτών, η ενημερωτική αυτή καμπάνια μεταφέρει το μήνυμα ότι ακόμα και η πιο μικρή πράξη αγάπης μπορεί να κάνει σημαντική θετική διαφορά για τους συνανθρώπους μας.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη ενέργεια, ο κ. Χριστόφορος Μποζατζίδης, CMO της Novibet, δήλωσε: “Για εμάς στη Novibet, τα δύο χρόνια λειτουργίας του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς Giant Heart αποτελούν ένα ταξίδι αφιερωμένο στο να επιστρέφουμε αξία στην κοινωνία. Οι στιγμές για τις οποίες όμως αισθανόμαστε πιο υπερήφανοι, είναι αυτές στις οποίες βλέπουμε ότι η συνεισφορά μας δημιουργεί έναν κύκλο αγάπης και ελπίδας για τη νέα γενιά. Το όραμά μας είναι να βελτιώνουμε τις ζωές των ανθρώπων μας με έμφαση στη νεολαία, και το 2024 θα μας βρει με ακόμα περισσότερες πρωτοβουλίες για να επιτύχουμε αυτό το στόχο”.

Δείτε κι εσείς την καμπάνια του Giant Heart για τα φετινά Χριστούγεννα εδώ.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχετικά με το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς Giant Heart

H Συμμαχία Αγάπης Giant Heart της Novibet συστάθηκε τον Μάιο του 2021 με στόχο την ουσιαστική και πολύ-επίπεδη ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων και επίκεντρο την υλοποίηση μίας σειράς στοχευμένων δράσεων, βασισμένων στις αξίες της κοινωνικής προσφοράς και της δεύτερης ευκαιρίας. Έχοντας ως πρεσβευτές τo Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον Κώστα Τσιμίκα και τον Γιάννη Κωνσταντέλια, η πρωτοβουλία Giant Heart προσφέρει σημαντική υποστήριξη σε φορείς και τοπικές κοινωνίες, αλλά και σε συμπολίτες μας που βρίσκονται σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.giantheart.gr

Σχετικά με το «Χατζηπατέρειο» Κέντρο Αποκατάστασης & Στήριξης Παιδιού

Αποστολή του «Χατζηπατέρειου» Κέντρου Αποκατάστασης είναι να εξασφαλίσει το δικαίωμα των παιδιών με αναπηρία να αποκτήσουν ισότιμη πρόσβαση σε προγράμματα αποκατάστασης.  Το πρόγραμμα αποκατάστασης του «Χατζηπατέρειου» Κέντρου περιλαμβάνει το σύνολο των ιατρικών και θεραπευτικών παρεμβάσεων, μεθόδων, τεχνικών και υποστηρικτικής τεχνολογίας ή άλλων βοηθημάτων, που απαιτούνται για κάθε παιδί ξεχωριστά. Η παρέμβαση παρέχεται από εξειδικευμένη διεπιστημονική ομάδα, με σκοπό τη βελτίωση του συνόλου των δεξιοτήτων και ικανοτήτων του παιδιού με αναπηρία.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο https://kasp.gr