fonbet-121022

Το Champions League συνεχίζεται και απόψε, με σπουδαίες αναμετρήσεις. Ξεχωρίζουν φυσικά οι αγώνες Μπαρτσελόνα – Ίντερ και Ρέιντζερς – Λίβερπουλ. Την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση τη ζεις τριπλά χάρη στη Fonbet και το μοναδικό δώρο* της!

Η Νάπολι… σκορπίζει τρόμο στον 1ο όμιλο: 3/3 νίκες με 13-2 γκολ, 6-1 μια εβδομάδα πριν, στο Άμστερνταμ, υποχρεώνοντας τον Άγιαξ στη μεγαλύτερη ήττα στην ιστορία του, με Λοσάνο, Ρασπαντόρι, Κβαρατσκέλια μπροστά η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, που με ισοπαλία προκρίνεται και μαθηματικά στους «16». Υπ’ ατμόν πια ο Άλφρεντ Σρέουντερ στον πάγκο του «Αίαντα», κομβική η απουσία του τιμωρημένου ηγέτη Τάντιτς.

Μεγάλο το ενδιαφέρον και στη βρετανική μονομαχία της Γλασκώβης ανάμεσα σε Ρέιντζερς και Λίβερπουλ, με τους «κόκκινους» να χάνουν με τραυματισμούς Αλεξάντερ-Αρνολντ, Ματίπ και Ντίας ενώ παραμένουν εκτός Κεϊτά και Τσάμπερλεϊν. Υπό κρίση ο Τζιοβάνι φαν Μπρόκχορστ στους «τζερς», στο 1.85 τιμάται από τη Fonbet το ασιατικό +1,5 της Ρέιντζερς.

Η Κλαμπ Μπριζ κλέβει την παράσταση, πρωτοπόρος με 3/3 νίκες στον 2ο όμιλο και, φυσικά, «αγκαλιά» με τηνπρόκριση. Η νεανική ομάδα του Καρλ Χέφκενς (και τα 7 γκολ στον όμιλο έχουν έρθει από παίκτες κάτω των 23 ετών) δοκιμάζεται στη Μαδρίτη ενάντια στην Ατλέτικο, όπου επανέρχεται ο Άλβαρο Μοράτα σε κρίσιμο ματς για το μέλλον της στην Ευρώπη.

Στην «ΜπαϊΑρένα», ο Τσάμπι Αλόνσο κάνει ευρωπαϊκό ντεμπούτο στον πάγκο της Λέβερκουζεν, μετά το… γερμανικό (στο 4-0 με τη Σάλκε, μόλις η τρίτη της νίκη σε 13 επίσημα παιχνίδια φέτος). Απόντες οι μέσοι Φρίμπονγκ, Αντριχ και ο φορ Αζμούν. Απέναντί της η Πόρτο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο που έρχεται από τρεις σερί νίκες στα επίσημα, απών ο πολύπειρος στόπερ Πέπε.

Μπαρτσελόνα και Ίντερ βλέπουν ήδη την… πλάτη της Μπάγερν στον 3ο όμιλο, ρέστα απόψε από τους Λομβαρδούς στη Βαρκελώνη και με ψυχολογία μετά το 1-0 την περασμένη εβδομάδα επί των Καταλανών στο Μιλάνο. Χωρίς τους Λουκάκου, Μπρόζοβιτς Κορέα εκ νέου η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι, δίχως τους Αραούχο, Κουντέ, Κρίστενσεν, Μπεγερίν, Κεσί και Ντεπάι η Μπάρτσα, η οποία την Κυριακή παίζει με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Στο 2.05 να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα η Μπαρτσελόνα.

Η, δε, Μπάγερν παίζει με την Πλζεν στην Τσεχία με στόχο να επεκτείνει το τρομερό αήττητο σερί 31 αγώνων (28-3-0) στους ομίλους του Champions League και ερχόμενη από το 2-2 με την Ντόρτμουντ στο Klassiker του Σαββάτου, όπου δέχθηκε γκολ στο 95’. Αμφίβολοι ο γκολκίπερ Στάνεκ και ο στόπερ Χέιντα στην Πλζεν. «Κεφάλι» στον 4ο όμιλο έχει πάρει η Σπόρτινγκ, η οποία όμως μετά από δύο νίκες έχασε με 4-1 στη Μασσαλία, όπου ο κίπερ Αντάν έκανε τραγικά λάθη, κομβική η επάνοδος του στόπερ Κόατες.

Επάνοδος και για τον Γκεντουζί στη Μαρσέιγ του Ιγκόρ Τούντορ, η οποία ξαναμπήκε στο κόλπο της πρόκρισης. Όπως μπήκε και η Τότεναμ μετά το 0-0, μια εβδομάδα νωρίτερα, στη Φρανκφούρτη και υποδέχεται απόψε την Άϊντραχτ με τον Αντόνιο Κόντε να εμμένει σε σύστημα 3-5-2. Η Αϊντραχτ έρχεται από το 3-0 από την ουραγό της Bundesliga, Μπόχουμ, ματς όπου κατέβηκε με πέντε αλλαγές στην ενδεκάδα, επιλογή που υπερασπίστηκε ο Όλιβερ Γκλάζνερ. 10-2-3 στα τελευταία 15 ματς εκτός έδρας στην Ευρώπη, αήττητη στα τελευταία επτά.

To Champions League αλλά και όλες οι μεγάλες διοργανώσεις είναι τώρα τριπλές χάρη στη σπέσιαλ προσφορά* από τη Fonbet! Απολαμβάνεις τους αγώνες και τις διοργανώσεις σε κορυφαίες αποδόσεις και ειδικά που δεν θα βρεις αλλού!
————
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210
9237777 | Παίξε Υπεύθυνα