Στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής στη Superettan, η Έργκριτε φιλοξενεί τη Σιριάνσκα (20:00) και η Tipbet προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και έξι αναμετρήσεις η Έργκριτε, με δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Για την περασμένη αγωνιστική, φιλοξενήθηκε από τη Ντάλκουρντ, από την οποία και ηττήθηκε με 3-2, αν και προηγήθηκε με 0-2 στην ανάπαυλα. Αυτό ήταν και το πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι που ολοκληρώνεται με G/G. Βρίσκεται έτσι στην 11η θέση, έχοντας συγκεντρώσει δώδεκα βαθμούς, όσους και η Βέστερας, η οποία έχει και ματς περισσότερο. Μπροστά στο κοινό της έχει απολογισμό μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα, ενώ και στα πέντε αυτά παιχνίδια σημειώθηκε Under 2.5.

Στις νίκες επέστρεψε η Σιριάνσκα, μετά από επτά αναμετρήσεις όπου και μετρούσε τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Για την περασμένη αγωνιστική, φιλοξένησε τη Μπρομαποϊκάρνα, κόντρα στην οποία πήρε τη νίκη με 1-0, με γκολ που πέτυχε στο τρίτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου. Αυτό ήταν και το τρίτο διαδοχικό παιχνίδι που ολοκληρώνεται με N/G και Under 2.5. Βρίσκεται έτσι στην 14η θέση, έχοντας συγκεντρώσει εννέα βαθμούς, όσους έχει και η Έστερ, η οποία έχει και ματς περισσότερο. Μακριά από την έδρα της έχει απολογισμό μια νίκη, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες, αγνοώντας το διπλό στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Tipbet