Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω ένας 32χρονoς ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (ίντερνετ-καφέ) καθώς και πέντε άτομα, ηλικίας 18 έως 48 ετών, οι οποίοι στο σύνολο τους συμμετείχαν σε παράνομο τυχερό παίγνιο με ζάρια.

Οι συλλήψεις έγιναν μετά από αιφνιδιαστική έρευνα σε κατάστημα ίντερνετ-καφέ, στο κέντρο της πόλης (σ.σ. που προφανώς λειτουργούσε ως μίνι Live Καζίνο) που πραγματοποίησαν χθες βράδυ αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε., στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την αντιμετώπιση της διενέργειας παράνομων παιγνίων.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων: δύο ζάρια, το χρηματικό ποσό των 3.095 ευρώ, δύο κεντρικοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ένα καταγραφικό μηχάνημα και τρεις κάμερες, τα οποία κατέγραφαν χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία κατά περίπτωση, για παράβαση των Νόμων περί παιγνίων και για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ