προγνωστικα μπασκετ bethome

Καλημέρα σας. Στο τελευταίο δευτερόλεπτο χάθηκε το -6,5 της Κροατίας, η οποία επέλεξε δρόμο και αποφάσισε να τερματίσει τρίτη στον τρίτο όμιλο. Έτσι το 90-85 μόνο ιδανικό δεν ήταν για την επιλογή μας στο παμε στοιχημα.

Με τη φάση των ομίλων να έχει ολοκληρωθεί, το πραγματικό τουρνουά ξεκινά, στο οποίο κάθε λάθος απαγορεύεται.

Δες εδώ το προγραμμα eurobasket

Γερμανία – Μαυροβούνιο Προγνωστικά

Πολύ καλή ήταν η εικόνα της Γερμανίας στο δεύτερο γκρουπ και δικαίως κατέκτησε τη δεύτερη θέση. Συν τοις άλλοις, συνεχίζει να έχει το πλεονέκτημα της έδρας, καθώς όλα τα νοκ άουτ θα διεξαχθούν στο Βερολίνο.

Από την πλευρά του, το Μαυροβούνιο έδειξε χαρακτήρα και την τελευταία αγωνιστική νίκησε τη Γεωργία στην Τιφλίδα με 81-73, παίρνοντας την πρόκριση για τις 16 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Στον όμιλο είχε καλές και κακές στιγμές, αλλά δεν είναι φόβητρο.

Οι Γερμανοί, με τον κόσμο στο πλευρό τους, δύσκολα θα μείνουν εκτός συνέχειας από τους μαχητικούς Μαυροβούνιους. Σε χαμηλές τιμές προσφέρεται η επικράτησή τους και για να ανεβάσουμε τις αποδόσεις θα ποντάρουμε στη νίκη της Γερμανίας με τουλάχιστον 5 πόντους διαφορά και το να ξεπεράσει τους 84 πόντους. Το combo bet βρίσκεται στο 2,15

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:00 Γερμανία – Μαυροβούνιο / Γερμανία -4,5 & Over 84,5 πόντοι ➡απόδοση 2,15

Με ποιόν θα παίξει η Ελλάδα; Κλικ για να δεις τις διασταυρωσεις ευρωμπασκετ