Αυτό που όλοι μας είχαμε σκεφτεί και έλειπε από την επικοινωνία μας μέσω Viber επιτέλους ήρθε χάρη στην betshop! Τα πρώτα στοιχηματικά stickers είναι γεγονός και μπορούμε πλέον, εντελώς δωρεάν, να τα «κατεβάσουμε» στην εφαρμογή μας και να αρχίσουμε να μιλάμε με καθαρά αθλητικούς/ στοιχηματικούς όρους!

Η betshop το τόλμησε! Πήρε το ρίσκο του «νέου» και «πρωτότυπου» εγχειρήματος και απ’ ότι δείχνει η απήχηση που έχει ήδη το πακέτο των stickers, δικαιώθηκε! Αυτό άλλωστε μαρτυρά και η μαζική συμμετοχή του κόσμου, όπου την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του πακέτου, αλλά και του public accountτης ιστοσελίδας ξεπέρασε τις 15k. Εγγραφές και downloads!

Στο πρώτο στοιχηματικό πακέτο που εμφανίστηκε ποτέ στο Viber θα βρεις ατάκες γνώριμες, που ασυναίσθητα έχουν γίνει μέρος της καθημερινής σου επικοινωνίας! Από τις αγαπημένες δηλώσεις «στα εξηγώ ωραία» και «μάθε μπαλίτσα», μέχρις τις καθαρά στοιχηματικές φράσεις όπως «άχαστο», «κουβάς», «θα γυρίσει το ματς» και πολλά ακόμη!

Πετυχημένα μηνύματα, εξίσου πετυχημένο όμως και το εικαστικό που τα συνοδεύει, στο οποίο ξεχωρίζει το μπλε και το κίτρινο – τα χρώματα δηλαδή της betshop!

Εξαιρετική δουλειά, εντελώς έξω από όσα μας έχουν συνηθίσει οι στοιχηματικές εταιρίες, αξίζει να μπείτε στο Viber και να αρχίσετε το download!

Δείτε παρακάτω μερικά από τα διαθέσιμα stickers