Τα προκριματικά του Euro 2020 διεξάγονται από τις 21 μέχρι τις 26 Μαρτίου και η Tipbet προσφέρεις όλους τους αγώνες με πληθώρα στοιχηματικών επιλογών.

Δέκα αναμετρήσεις περιελάμβανε το πρόγραμμα της Πέμπτης, όπου ξεκίνησαν τα προκριματικά του Euro 2020, και η αγωνιστική δράση συνεχίζεται σήμερα με επτά ακόμη παιχνίδια. Από αυτές τις αναμετρήσεις, ξεχωρίζει το Αγγλία – Τσεχία (21:45) και το Πορτογαλία – Ουκρανία (21:45), ενώ εύκολο έργο αναμένεται να έχει η πρωταθλήτρια κόσμου, Γαλλία, η οποία φιλοξενείται από τη Μολδαβία (21:45). Η πρώτη αγωνιστική των προκριματικών ολοκληρώνεται το Σάββατο (23/03), όπου ρίχνεται στη μάχη και η Ελλάδα, που δοκιμάζεται στην έδρα του Λίχτενσταϊν (21:45). Την ίδια ώρα, η Ισπανία φιλοξενεί τη Νορβηγία και η Ιταλία υποδέχεται τη Φινλανδία.

Τα προκριματικά ωστόσο δεν σταματούν το Σάββατο, συνεχίζονται την Κυριακή (24/03), όταν και ανοίγει η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής. Από τα δέκα παιχνίδια που είναι προγραμματισμένα, ξεχωρίζει φυσικά αυτό ανάμεσα σε Ολλανδία και Γερμανία (21:45) στο “Johan Cruijff Arena”. Την ίδια ώρα, η Κύπρος φιλοξενεί το Βέλγιο στο “ΓΣΠ”, με το έργο της να είναι εξαιρετικά δύσκολο. Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις διεξάγονται και τη Δευτέρα (25/03), με την Αγγλία να δοκιμάζεται στο Μαυροβούνιο, την ώρα που η Πορτογαλία υποδέχεται τη Σερβία, ενώ Γαλλία φιλοξενεί την Ισλανδία. Η 2η αγωνιστική των προκριματικών ολοκληρώνεται την Τρίτη (26/03), με οκτώ παιχνίδια. Από αυτές, ξεχωρίζει φυσικά η μάχη της εθνικής μας ομάδας στη Βοσνία, ενώ σαφώς πιο εύκολο έργο έχουν Ισπανία και Ιταλία, κόντρα σε Μάλτα (εκτός) και Λιχτενστάιν (εντός), αντίστοιχα.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Tipbet