Τα προκριματικά του Euro 2020 ξεκίνησαν χθες και θα συνεχιστούν μέχρι και την Τρίτη (26/03). Στην Betshop μπορείτε να βρείτε όλες τις αναμετρήσεις με πληθώρα επιλογών και κορυφαίες αποδόσεις.

Με 10 παιχνίδια άνοιξε η αυλαία των προκριματικών του Euro 2020 και η αγωνιστική δράση συνεχίζεται σήμερα με επτά αναμετρήσεις. Από αυτές τις αναμετρήσεις ξεχωρίζει το Αγγλία – Τσεχία, το Πορτογαλία – Ουκρανία και το Αλβανία – Τουρκία, ενώ Ισλανδία και Γαλλία δεν αναμένεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα κόντρα σε Ανδόρρα (εκτός) και Μολδαβία (εκτός).

Η πρώτη αγωνιστική των προκριματικών ολοκληρώνεται το Σάββατο, όταν και ρίχνεται στη μάχη και η Εθνική Ελλάδος, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Λιχτενστάιν, με το έργο της να είναι αρκετά βατό. Την ίδια ώρα με την Εθνική μας, η Ισπανία θα φιλοξενήσει τη Νορβηγία και η Ιταλία θα υποδεχτεί τη Φινλανδία.

Την Κυριακή (24/03) θα ξεκινήσει η δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών κι από το πρόγραμμα της ημέρας ξεχωρίζει το σούπερ ντέρμπι ανάμεσα σε Ολλανδία και Γερμανία, ενώ την ίδια ώρα, η Κύπρος έχει δύσκολη αποστολή υποδεχόμενη το Βέλγιο. Τη Δευτέρα, η παγκόσμια πρωταθλήτρια, Γαλλία, θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την πάντα επικίνδυνη, Ισλανδία, ενώ Πορτογαλία και Σερβία θα τεθούν αντιμέτωπες σε πορτογαλικό έδαφος.

Η δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020 ολοκληρώνεται την Τρίτη με οκτώ παιχνίδια. Φυσικά, τα ελληνικά βλέμματα θα στραφούν στη δύσκολη αποστολή της Εθνικής μας, η οποία φιλοξενείται από τη Βοσνία, ενώ αγωνίζονται και οι Ισπανία και Ιταλία, με την πρώτη να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μάλτα και τη δεύτερη να φιλοξενεί το Λίχτενσταϊν.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop