toulouse prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome!

Η νέα χρονιά δεν μας έχει μπει καθόλου καλά, άλλη μια άσχημη μέρα η χθεσινή στα προγνωστικά στοιχήματος. Χάθηκαν δύο σημεία, το αμφίσκορο στο Βόλος – Ατρόμητος (1-0) και ο άσσος της Μπρέσια (ήττα 3-0 από τη Βιτσέντζα), ενώ επιστροφή χρημάτων είχαμε στο Κασίμπασα _ Φενέρμπαχτσε (0-3). 

Το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα σήμερα Τρίτη (05/01) παρουσιάζει ενδιαφέρον, η Β’ Γαλλίας κεντρίζει τα βλέμματα, όπου υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική, δράση υπάρχει επίσης σε Τουρκία, Κύπρο και Αργεντινή. Ξεχώρισα τρεις επιλογές, πάμε να τις δούμε αναλυτικά παρακάτω. 

Αζαξιό – Πο Προγνωστικά

Ξεκινάω τα προγνωστικά μου με Β’ Γαλλίας και το παιχνίδι ανάμεσα στην Αζαξιό και την Πο. Η Αζαξιό έδειξε σημαντική βελτίωση στα τελευταία παιχνίδια του προηγούμενου έτους και με σερί 2-5-1 στα τελευταία οκτώ παιχνίδια ξέφυγε ελαφρώς από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Το υλικό που διαθέτει είναι αξιόλογο, δεν είναι για τόσο χαμηλά και περιμένω το 2021 να τα πάει ακόμα καλύτερα. Η Πο, από την άλλη, πήγε με άσχημο τρόπο στη διακοπή, αγνοεί τη νίκη τέσσερις αγωνιστικές (0-1-3), μπορεί να το παλεύει φιλότιμα, αλλά υστερεί σημαντικά σε ποιότητα από τις περισσότερες ομάδες της λίγκας και εκτός έδρας αποδυναμώνεται αισθητά με ένα διπλό σε εννιά εξόδους. Οι Κορσικανοί έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, ο άσσος του 2.05 στη Stoiximan αποτελεί μια εξαιρετική περίπτωση και μπαίνει στις επιλογές μου. 

ποτελεί την επιλογή μου.

Τουλούζ – Παρί Προγνωστικά

Συνεχίζω με το παιχνίδι Τουλούζ – Παρί. Η Τουλούζ πήγε με τον καλύτερο τρόπο στη διακοπή, είναι αήττητη στα τελευταία επτά παιχνίδια (5-2-0), σκόραρε στα έξι εξ αυτών από δύο γκολ και πάνω και έχει σκαρφαλώσει στις πρώτες θέσεις της κατάταξης και στο -2 απ’ την απευθείας ανόδου, όπου αποτελεί τον μεγάλο της στόχο. Πηγαίνει ψηλά σε σκορ τα παιχνίδια της, σκοράρει με περίσσεια ευκολία, αλλά αμυντικά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και επιτρέπει φάσεις στις αντιπάλους της. 

Από την άλλη, η Παρί πήρε νίκη στο τελευταίο παιχνίδι για το 2020 (3-2 την Γκινγκάμπ εντός), έβαλε τέλος στο σερί έξι αγώνων χωρίς “τρίποντο” (0-3-3) παραμένοντας στις θέσεις των πλέι οφ ανόδου. Μην ξεχνάμε ότι πριν λίγο καιρό ήταν στην κορυφή της Ligue 2, στον πάγκο της έχει τον πολύπειρο κόουτς Ζιράρ και το υλικό της είναι ποιοτικό σε όλες τις γραμμές. Με την εικόνα που έχουν παρουσιάσει οι δύο ομάδες το προηγούμενο έτος, το Over 2.5 σε απόδοση 1.95 είναι αξιόλογο και θα το τιμήσω. 

Μαλάτιασπορ – Σίβασπορ Προγνωστικά

Ολοκληρώνω τις προτάσεις μου με Τουρκία και το παιχνίδι Μαλάτιασπορ – Σίβασπορ. Η Μαλάτιασπορ έχει χάσει τη φόρμα της, έρχεται από δύο ήττες με σκορ 3-1 από τις Ερζουρούμσπορ και Ανκαραγκουτσού, θα ψάξει αντίδραση και στην έδρα της έχει φέρει καλά αποτελέσματα, σκοράροντας και στα επτά παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής. Από την άλλη, η Σίβασπορ δεν τα πηγαίνει καλά το τελευταίο διάστημα, μετά την ήττα από τη Μπεσίκτας (3-0), παραχώρησε εντός έδρας 2-2 με τη Ντενιζλίσπορ. Έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία, παίζει χωρίς περιθώρια για απώλειες και είναι υποχρεωμένη να πάρει ρίσκα στη Μαλάτια. Αμφότερες δεν έρχονται από θετικά αποτελέσματα, θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες και έχουν αποδείξει πως έχουν καλή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα. Το Goal/Goal στο 1.90 είναι μεγαλύτερο απ’ όσο το περίμενα και το “κυκλώνω” χωρίς δεύτερη σκέψη. 

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

15:00 Μαλάτιασπορ – Σίβασπορ Goal/Goal (1.90 @betshop)

21:00 Αζαξιό – Πο 1 (2.05 @stoiximan)

21:00 Τουλούζ – Παρί Over 2.5 (1.95 @goalbet)

Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε!