fenerbahce prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome!

Ένα στα τρία ο απολογισμός της στήλης τη χθεσινή μέρα στα προγνωστικά στοιχήματος, πέρασε το Over 2 στο ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης (1-3), χάθηκαν το διπλό της Εσπανιόλ (1-0 από τη Λας Πάλμας) και το Goal/Goal & Over 2.5 στο Ρόμα – Σαμπντόρια. 

Το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα σήμερα Δευτέρα (04/01) μπορεί να μην παρουσιάζει το ίδιο ενδιαφέρον με το προηγούμενο διήμερο, ωστόσο υπάρχουν αρκετά παιχνίδια και προκύπτουν αξιόλογες επιλογές. Ξεχώρισα τρία προγνωστικά, πάμε να τα δούμε αναλυτικά παρακάτω. 

Μπρέσια – Βιτσέντζα Προγνωστικά

Ξεκινάω τα προγνωστικά μου με Β’ Ιταλίας και το παιχνίδι Μπρέσια – Βιτσέντζα. Η Μπρέσια πήρε μεγάλο διπλό την προηγούμενη αγωνιστική, πέρασε νικηφόρα με 3-2 από την έδρα της ΣΠΑΛ, επανήλθε στα “τρίποντα”, ξέφυγε από τις επικίνδυνες θέσεις και στοχεύει να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την οκτάδα και τα πλέι οφ. Στα αγωνιστικά, δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα και απουσιάζουν ποδοσφαιριστές που δεν επηρεάζουν. 

Η Βιτσέντζα, από την άλλη, γνώρισε απρόσμενη ήττα την προηγούμενη αγωνιστική (εντός έδρας ήττα 1-0 από τη Βίρτους Εντέλα), δέχεται γκολ για… πλάκα, ενώ πηγαίνει στο “Ριγκαμόντι” με σημαντικές απουσίες στην επίθεση, καθώς λείπουν πέντε ποδοσφαιριστές με ενεργό ρόλο, οι αμυντικοί Μπερουάτο, Μπρούσκαντζιν, ο εξτρέμ Νταλμόντε (τρία γκολ) και οι επιθετικοί Λόνγκο (δύο γκολ), Μετζορίνι (έξι γκολ). Η Μπρέσια έχει το πάνω χέρι και μπορεί να επιβεβαιώσει τον άσσο σε απόδοση 2.00 στη Stoiximan

Κασίμπασα – Φενέρμπαχτσε Προγνωστικά

Συνεχίζω με Τουρκία και την αναμέτρηση της Κασίμπασα κόντρα στη Φενέρμπαχτσε. Η Κασίμπασα έδειξε τα δόντια της στο προηγούμενο και πήρε βαθμό στην έδρα της Μπασακσεχίρ (2-2), συνεχίζει να δέχεται γκολ με ευκολία και βρίσκεται κάτω από τη μέση της βαθμολογίας. Είναι ομάδα που πηγαίνει ψηλά σε σκορ τα παιχνίδια της, χαρακτηριστικό ότι στα 7/9 πιο πρόσφατα σημειώθηκαν από τρία γκολ και πάνω. Η Φενέρ, από τη μεριά της, έδειξε χαρακτήρα στα δύσκολα και μετά από δύο ήττες επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας με 4-1 τη Μπασακσεχίρ, έχει μείνει στο -5 από την κορυφή και δεν έχει περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών. Τα 9/11 πρόσφατα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα ήρθαν Over 2.5, τα οκτώ εξ αυτών ήρθαν και Goal/Goal. Περιμένω να γίνει καλό παιχνίδι με εκατέρωθεν φάσεις και γκολ, θα κρατήσω το Over 3 σε απόδοση 1.90. 

Βόλος – Ατρόμητος Προγνωστικά

Ολοκληρώνω τις προτάσεις μου με Ελλάδα και το παιχνίδι Βόλος – Ατρόμητος. Ο Βόλος είναι η χαρά του ποδοσφαίρου μέχρι στιγμής στη Superleague, με την ίδια άνεση που δέχεται γκολ, με την ίδια βρίσκει τον τρόπο και σκοράρει, μετρώντας 8/9 αμφίσκορα. Αγνοεί τη νίκη στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές (0-6-2), σήμερα θα έχει για τελευταία φορά διαθέσιμο τον πολύτιμο Ουάρντα (συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ), θέλει να μπει δυνατά στο νέο έτος και με νίκη να μπει στην εξάδα και στα πλέι οφ. Από την άλλη, ο Ατρόμητος έκλεισε με άσχημο τρόπο το προηγούμενο έτος, δεν μπορεί να κερδίσει εύκολα, έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία και θα ψάξει να δώσει απαντήσεις. Δεν έχουν κακό υλικό οι Περιστεριώτες, διαθέτουν ποιότητα από τη μέση και μπροστά και θα βρουν τις στιγμές τους στο ματς. Το Goal/Goal προσφέρεται στο 2.00, είναι αξιόλογο και το “κυκλώνω”. 

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

17:15 Βόλος – Ατρόμητος Goal/Goal (2.00 @betshop)

18:00 Κασίμπασα – Φενέρμπαχτσε Over 3 Ασιατικό (1.90 @bet365)

22:00 Μπρέσια – Βιτσέντζα 1 (2.00 @stoiximan)

Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε!