espanyol prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome!

Ο νέος χρόνος δεν έχει μπει καλά για τη στήλη, ένα στα τρία ο χθεσινός απολογισμός στα προγνωστικά στοιχήματος. Βγήκε έστω και δύσκολα το διπλό της Λειψίας (1-0 τη Στουτγκάρδη εκτός), η Μπράγκα άξιζε να σκοράρει στο “Ζοσέ Αλβαλάδε”, έχασε κλασικές ευκαιρίες (και πέναλτι) στην ήττα με 2-0 από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ η Χιμπέρνιαν αποδείχθηκε πολύ λίγη και ηττήθηκε καθαρά με 3-0 από τη Λίβινγκστον. 

Το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα σήμερα Κυριακή (03/01) παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, στο στοιχηματικό κάδρο προστίθενται η δική μας Superleague και η Serie A . Το σπίτι του στοιχήματος ξεχώρισε τρεις αξιόλογες επιλογές, πάμε να τις δούμε παρακάτω. Επίσης, στην αριστερή στήλη μπορείτε να δείτε επίσης επιλογές για όλα τα… γούστα (χινάρι, ημίχρονο/τελικό, μπόμπα). 

Λας Πάλμας – Εσπανιόλ Προγνωστικά

Ξεκινάω τα προγνωστικά μου με Β’ Ισπανίας και το παιχνίδι της Λας Πάλμας κόντρα στην Εσπανιόλ. Η Λας Πάλμας προβληματίζει με τη συνολική της εικόνα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, πήγε στη διακοπή με ήττα (2-1 από τη Βαγιεκάνο), έχει μείνει αρκετά πίσω από τις πρώτες θέσεις (στο -9 απ’ τα πλέι οφ) και απέχει μόλις τέσσερις πόντους από την επικίνδυνη ζώνη. Συνεχίζει να παίζει σταθερά με απουσίες, έχει κάποιες επιστροφές βασικών, ο χαφ Σέρχιο Ρουίθ και ο πρώτος σκόρερ Αραούχο ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν, παραμένει όμως άγνωστο αν είναι σε θέση να βγάλουν ολόκληρο 90λεπτο. 

Η Εσπανιόλ, από την άλλη, έκανε Χριστούγεννα στην κορυφή, έρχεται από πέντε νίκες (σκόραρε σε όλα από δύο γκολ και πάνω), βρίσκεται στην κορυφή της λίγκας και θεωρείται δικαιολογημένα απ’ τα μεγάλα φαβορί για την απευθείας άνοδο. Διαθέτει ένα απ’ τα πιο ολοκληρωμένα ρόστερ, είναι πολυτέλεια για την κατηγορία ο εξτρέμ Εμπάρμπα και ο πρώτος σκόρερ της Σεγούντα, ο επιθετικός Ραούλ ντε Τομάς. Οι Καταλανοί θα συναντήσουν σίγουρα δυσκολίες, έχουν όμως την εμπειρία και την ποιότητα για να περάσουν νικηφόρα απ’ τα Κανάρια και το διπλό τους στο 1.90 είναι αποδεκτό. 

ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης Προγνωστικά

Συνεχίζω με Ελλάδα και κάνω στάση στα Γιάννενα, με τον ΠΑΣ να υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο ΠΑΣ δεν πήγε με ωραίο τρόπο στη διακοπή, μετράει μια νίκη στην τελευταία επτάδα αγώνων (1-2-4) και με την ίδια ευκολία που σκοράρει, με άλλη τόση και παραπάνω αδυνατεί να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Αυτά είναι ένα απ’ τα must win παιχνίδια για τους Ηπειρώτες”, παίζουν εντός έδρας με ομάδα στα μέτρα τους και η νίκη αποτελεί μονόδρομο. 

Ο Απόλλωνας, από τη μεριά του, ήταν στα καλύτερά του πριν τη διακοπή, πήρε σημαντικές νίκες κόντρα σε ΟΦΗ (0-2) και Παναιτωλικό (0-1), δυσκόλεψε αφάνταστα την ΑΕΚ (3-4) και έδειξε και με το παραπάνω τις δυνατότητές του. Πρόκειται για δύο ομάδες που έχουν στόχο την παραμονή, ο ΠΑΣ συνήθως δίνει ρυθμό στα παιχνίδια του, ενώ ο Απόλλωνας βρίσκει πλέον δίχτυα με μεγαλύτερη ευκολία και θα διεκδικήσει τις πιθανότητες του. Το Over 2 (Ασιατικό) βρίσκεται ψηλότερα απ’ όσο περίμενα και στο 1.92 της Stoiximan μπαίνει στις επιλογές μου. 

Ρόμα – Σαμπντόρια Προγνωστικά

Ολοκληρώνω τις προτάσεις μου Ιταλία και το παιχνίδι στη Ρώμη ανάμεσα στη Ρόμα και τη Σαμπντόρια. Η Ρόμα πραγματοποιεί δυνατή πορεία τη φετινή σεζόν, καθαρίζει τα παιχνίδια με τις μικρομεσαίες ομάδες της Serie A, θέλει να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία και στην έδρα της είναι φουλ παραγωγική σκοράροντας στα περισσότερα παιχνίδια της από δύο γκολ και πάνω. Από την άλλη, η Σαμπντόρια είναι μια του ύψους και μια του βάθους, βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και θέλει να απομακρυνθεί περισσότερο από τις επικίνδυνες θέσεις. Είναι ομάδα που δίνει ρυθμό στα παιχνίδια της, ρολάρει καλά επιθετικά, αλλά αμυντικά έχει σοβαρά προβλήματα και δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία. Έρχεται από επτά διαδοχικά Goal/Goal & Over 2.5, ενώ βρήκε δίχτυα στις 5/7 φετινές εξόδους τους. Φαβορί οι “τζιαλορόρι” για τη νίκη, λογικά θα κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς, εγώ θα πάω με τα γκολ και με την προσέγγιση που ακολουθούν αμφότερες οι ομάδες στα παιχνίδια τους επιλέγοντας το combo Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 1.82. 

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

16:00 Ρόμα – Σαμπντόρια Goal/Goal & Over 2.5 (1.82 @winmasters)

17:00 Λας Πάλμας – Εσπανιόλ 2 (1.90 @championsbet)

17:15 ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης Over 2 Ασιατικό (1.92 @stoiximan)

Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε!