Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome!

Η πρώτη μέρα του χρόνου δεν μας πήγε καλά, χάθηκαν οι δύο επιλογές της στήλης στα προγνωστικά στοιχήματος. Η Έβερτον αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε με 1-0 από την πιο αποτελεσματική Γουέστ Χαμ, ενώ η Ντέρμπι άξιζε να σκοράρει στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ (1-0) και άδικα δεν πληρωθήκαμε το καλοπληρωμένο αμφίσκορο. 

Το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα σήμερα Σάββατο (02/01) περιλαμβάνει πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδι, δράση έχουμε σε Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία, Πορτογαλία και Τουρκία, ξεχώρισα μια τριάδα, πάμε να τα δούμε αναλυτικά παρακάτω. 

Στουτγκάρδη – Λειψία Προγνωστικά

Ξεκινάω τα προγνωστικά μου με Γερμανία και το παιχνίδι Στουτγκάρδη – Λειψία. Η Στουτγκάρδη δεν πήγε στη διακοπή με ωραίο τρόπο, μπορεί να πήρε πρόκριση στο Κύπελλο (1-0 τη Φράιμπουργκ), ωστόσο στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος παραχώρησε 2-2 με την Ουνιόν Βερολίνου και ηττήθηκε 1-0 από τη Βόλφσμπουργκ, βολεύεται περισσότερο εκτός έδρας και και στο γήπεδό της δεν έχει νίκη σε έξι ματς (0-4-2). Η Λειψία, από την άλλη, έκλεισε με θετικό τρόπο το περασμένο έτος, είναι αήττητη επτά παιχνίδια αήττητη (4-3-0), φιγουράρει σταθερά στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας και θέλει να διατηρηθεί σε κοντινή απόσταση από την κορυφή. Οι φιλοξενούμενοι είναι ανώτεροι, περιμένω να μπουν δυνατά στο παιχνίδι, το διπλό στο 1.85 στη Stoiximan είναι ΟΚ και μπαίνει στις επιλογές μου. 

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Μπράγκα Προγνωστικά

Συνεχίζω με Πορτογαλία και το παιχνίδι Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Μπράγκα. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, φιγουράρει στην κορυφή και στο +3 από τη συμπολίτισσα Μπενφίκα, δείχνει πιο έτοιμη από ποτέ να επιστρέψει στην κορυφή της Πορτογαλίας και στα 9/10 πρόσφατα παιχνίδια στο πρωτάθλημα σκόραρε από δύο γκολ και πάνω. 

Από την άλλη, η Μπράγκα πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα, στο τελευταίο της χρονικά παιχνίδι πέρασε αέρας από την έδρα της Μποαβίστα (1-4) και βρίσκεται στο -5 από την κορυφή και θα πάει να διεκδικήσει τις πιθανότητες της στο “Ζοσέ Αλβαλάδε”. Πηγαίνει με σημαντικές απουσίες στην άμυνα, ωστόσο είναι ομάδα που δεν συγχωρεί, είναι τρομερά αποτελεσματική και μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων. Περιμένω να γίνει καλό ματς, με εκατέρωθεν φάσεις και γκολ, επιλέγουμε Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.00 στη Bet365.

Χιμπέρνιαν – Λίβινγκστον Προγνωστικά

Ολοκληρώνω τις προτάσεις μου με Σκωτία και την αναμέτρηση Χιμπέρνιαν – Λίβινγκστον. Δεν έρχεται από θετικά αποτελέσματα η Χιμπέρνιαν, γνώρισε την ήττα στα δύο τελευταία παιχνίδια της χωρίς να σκοράρει (καθαρές ήττες από Ρέιντζερς και Ρος Κάουντι), θα ψάξει αντίδραση και στην έδρα της έχει κάνει καλά παιχνίδια (έχει πάρει 2-2 από Ρέιντζερς και Σέλτικ). Η Λίβινγκστον βρίσκεται στην κορυφαία της στιγμή στο πρωτάθλημα, μετράει τέσσερις νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ και βρήκε δίχτυα στις 11/12 φετινές εξόδους της, σκοράροντας μάλιστα στις 6/8 πιο πρόσφατες από δύο γκολ και πάνω. Το αμφίσκορο παίζει σε τιμές αουτσάιντερ, διακρίνω ξεκάθαρη αξία στο Goal/Goal και το κρατάω ζεστά στο 1.95. 

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

17:00 Χιμπέρνιαν – Λίβινγκστον Goal/Goal (1.95 @bwin)

20:00 Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Μπράγκα Goal/Goal & Over 2.5 (2.00 @bet365)

21:30 Στουτγκάρδη – Λειψία 2 (1.85 @stoiximan)

Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε!