everton prognostika

Καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία, τύχη και πολλά ταμεία. Το πρόγραμμα είναι περιορισμένο, δεν υπάρχουν πολλά παιχνίδια, μόνο οι Άγγλοι παίζουν μπάλα σήμερα. Συγκεκριμένα το μενού περιλαμβάνει δύο παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ και ένα στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας. Από αύριο πολλές λίγκες θα μπουν ξανά στη δράση και το στοιχηματικό κομμάτι θα γίνει -αν μη τι άλλο- πιο ενδιαφέρον. 

Η χθεσινή ημέρα δεν πήγε σούπερ, δεν πήγε και άσχημα, ένα στα δύο έγραψε ο απολογισμός. Η Μπιλμπάο έχασε στο ντέρμπι των Βάσκων από τη Σοσιεδάδ (0-1), ενώ επιβεβαιώθηκε το Goal/Goal στο Οσασούνα – Αλαβές (1-1). Για σήμερα, ξεχώρισα δύο προγνωστικά στοιχήματος, πάμε να τα αναλύσουμε παρακάτω. 

Έβερτον – Γουέστ Χαμ Προγνωστικά

Ξεκινάω τα προγνωστικά μου με το παιχνίδι Έβερτον – Γουέστ Χαμ. Η Έβερτον πηγαίνει στο πρώτο ματς του νέου έτους ξεκούραστη, δεν αγωνίστηκε με τη Σίτι τη Δευτέρα, καθώς βρέθηκαν θετικά κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα του Μάντσεστερ. Βρίσκεται σε καλή φόρμα, έρχεται από τέσσερις νίκες και με νέο “τρίποντο” θα σκαρφαλώσει στην 2η θέση της Πρέμιερ. Ο Αντσελότι συνεχίζει να έχει απουσίες, λείπει σε τέταρτο παιχνίδι ο χαφ Άλαν, ο Χάμες Ροδρίγες επιστρέφει λογικά στο επόμενο (απουσιάζουν μακροχρόνια ο μπακ Ντιν και ο χαφ Ντελφ), ωστόσο η επιστροφή του εξτρέμ Ριτσάρλισον ενισχύει και δίνει άλλον αέρα στην επίθεση των “ζαχαρωτών”. 

Η Γουέστ Χαμ, από την άλλη, δίνει τέταρτο παιχνίδι σε δώδεκα μέρες, αγνοεί τη νίκη σε αυτή τη σειρά αγώνων (0-3-1) και τα πόδια των ποδοσφαιριστών της είναι βαριά. Συν τοις άλλοις, έχει να αντιμετωπίσει και μια άσχημη παράδοση, αφού στο συγκεκριμένο γήπεδο έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι στις επτά από τις δέκα πρόσφατες επισκέψεις της (2-1-7). Η φόρμα των γηπεδούχων, η κούραση των Λονδρέζων και η συνολική εικόνα των δύο ομάδων μέχρι στιγμής, με σπρώχνει στον άσσο του 2.17 στη Stoiximan.

Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Ντέρμπι Προγνωστικά

Ολοκληρώνω τις προτάσεις μου με το παιχνίδι Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Ντέρμπι. Η Γουένσντεϊ έδιωξε τον Πούλις, λίγες ώρες μετά πήρε σημαντική νίκη (2-1 τη Μπλάκμπερν εντός έδρας), είναι αήττητη στην τελευταία τριάδα αγώνων και ανέπνευσε βαθμολογικά, παραμένοντας στις θέσεις του υποβιβασμού. Απέκτησε ηθικό, βρήκε ηρεμία και έδειξε μια διάθεση η ομάδα με τον υπηρεσιακό Τόμπσον στην άκρη του πάγκου.

Από την άλλη, η Ντέρμπι πέρασε εμφατικά από τη Μπέρμιγχαμ (0-4), έβγαλε σωστή αντίδραση μετά την ήττα από την Πρέστον (0-1) και βαδίζει στο σωστό δρόμο μετρώντας μια ήττα στα τελευταία οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος (3-4-1). Αμφότερες έχουν τεράστια ανάγκη τη νίκη, παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία και το κίνητρο να συνεχίσουν σε θετικά μονοπάτια είναι ο μεγάλος τους στόχος. Καθαρή τριπλή κατά τη γνώμη μου, δε θα έδινα το διπλό στο 2.30, πιο ισορροπημένο περίμενα το σετ αποδόσεων. Το Goal/Goal παίζει σε τιμές αουτσάιντερ, προσφέρεται αυτή τη στιγμή στο 2.18 και δεν μπορεί να αγνοηθεί. 

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

19:30 Έβερτον – Γουέστ Χαμ (2.17 @stoiximan)

19:30 Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Ντέρμπι Goal/Goal (2.18 @goalbet)

Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε!