Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Και χθες μία από τις δύο επιλογές μου επιβεβαιώθηκε, τουλάχιστον αυτή με τη μεγαλύτερη απόδοση, κάτι είναι και αυτό. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές για το στοίχημα.

Σήμερα περνάω τον Ατλαντικό και θα ασχοληθώ με δύο παιχνίδια της δεύτερης κατηγορίας της Βραζιλίας, που είναι στην προτελευταία αγωνιστική του. Και θα παίξω μία λογική επιλογή και μία με τεράστιο ρίσκο, λόγω έμπνευσης! Ξεκινάω από την δεύτερη λόγω χρόνου διεξαγωγής!

Μπραζίλ Ντε Πελότας – Μποταφόγκο Προγνωστικά

Η Μπραζίλ Ντε Πελότας είναι ουραγός και υποβιβασμένη με τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας και η Μποταφόγκο πρωτοπόρος, έχει κερδίσει την άνοδο, με καλύτερη επίθεση και άμυνα της κατηγορίας. Οι φιλοξενούμενοι, μαθηματικά, θέλουν τέσσερις βαθμούς για να εξασφαλίσουν και την κατάκτηση του τίτλου της κατηγορίας. Πάντως η Μποταφόγκο δεν κέρδισε την άνοδο με «όπλο» την εκτός έδρας συμπεριφορά της! Γενικώς έχει μόλις τέσσερις νίκες μακριά από το γήπεδό της σε 18 παιχνίδια, με οκτώ ισοπαλίες, εκ των οποίων οι τέσσερις στα πέντε πιο πρόσφατα εκτός! Και η Μπραζίλ Ντε Πελότας έχει έξι ισοπαλίες σε 18 αγώνες εντός έδρας. Δεδομένου πώς παίζει τελευταίο παιχνίδι της σεζόν στο γήπεδό της, με την Μποταφόγκο να βολεύεται βαθμολογικά και με τον ένα βαθμό, επειδή δεν έχω ικανή τη γηπεδούχο να πάρει τη νίκη, θα ρισκάρω ποντάροντας στην ισοπαλία. Το Χ στο 4,55 στην Betshop.

Ναούτικο – Αβαϊ Προγνωστικά

Σε αυτό το παιχνίδι υπάρχει μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, από τη μεριά της Αβαϊ. Βέβαια οι φιλοξενούμενοι κάνουν ό,τι μπορούν για να «χύσουν την καρδάρα με το γάλα»! Αλλά ακόμη κρατούν την τύχη στα χέρια τους, καθώς με 2/2 νίκες εξασφαλίζει την άνοδο. Και δεν είναι καμία ομάδα που δεν μπορεί να κερδίσει εκτός έδρας, έχει εφτά νίκες, μόνο δύο ομάδες έχουν περισσότερες από αυτήν! Από την άλλη μεριά η Ναούτικο, μέσω προπονητή, δήλωσε πώς θα παίξει με τους βασικούς και θα τους δώσει άδεια μετά τη λήξη του αγώνα για να φύγουν διακοπές πριν λήξει το πρωτάθλημα, για να μην επηρεαστεί η μάχη της ανόδου. Αλλά βάλτε τον εαυτό σας στη θέση βασικού παίκτη της Ναούτικο. Τι θα είχατε στο μυαλό σας; Τον αγώνα με την Αβαϊ ή πόσο θα κοστίσει το δίκλινο στο ξενοδοχείο που θα κλείσουν για διακοπές; Βέβαια θα μπορούσα να μην γράψω τίποτα από τα παραπάνω και να εστιάσω σε μία πρόταση. Όταν παίζει αδιάφορη τελείως βαθμολογικά ομάδα, με ενδιαφερόμενη που «καίγεται», στην Βραζιλία, είμαστε υποχρεωμένοι να ποντάρουμε στην ενδιαφερόμενη, αγνοώντας και φόρμα και όλα τα σχετικά. Μετά από όλα αυτά, ελπίζω να μην υπάρχουν διαφωνίες πώς αξίζει το ποντάρισμα του διπλού της Αβαϊ στο 2,23 στην Betshop.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

21:00 Μπραζίλ Ντε Πελότας – Μποταφόγκο Χ (4,55 @ Betshop)

00:00 Ναούτικο – Αβαϊ 2 (2,23 @ Betshop)