fonbet 26042023

Εξόχως συναρπαστικό το σημερινό πρόγραμμα στα ελληνικά αλλά και στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Και παίζεις τώρα στα σπουδαία ευρωπαϊκά παιχνίδια με Combo προσφορά* από τη Fonbet!

Ισόβαθμοι στην κορυφή των play offs της Super League Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, αντιμετωπίζουν σήμερα τον Βόλο (στο Πανθεσσαλικό) και τον ΠΑΟΚ (στην Αγιά Σοφιά) αντίστοιχα. Κρίσιμες και οι δύο αναμετρήσεις καθώς «πράσινοι» και «κιτρινόμαυροι» ανταμώνουν την προσεχή Κυριακή στη Λεωφόρο, στο ντέρμπι που θα κρίνει εν πολλοίς τον φετινό πρωταθλητή!

Το ντέρμπι της ημέρας, το μήνα, της… χρονιάς λαμβάνει χώρα στο Μάντσεστερ, εκεί όπου η Σίτι υποδέχεται την πρωτοπόρο Άρσεναλ. Τις δύο ομάδες χωρίζουν μεν 5 βαθμοί αλλά με τους «σίτιζενς» να έχουν δώσει δύο αγώνες λιγότερους και να ορέγονται και τον φετινό τίτλο στην Premier League. H ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα μετρά 13 νίκες στα τελευταία 14 ματς ενάντια στους Λονδρέζους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, ενώ επιμέρους στο Μάντσεστερ έχει σημειώσει επτά σερί νίκες επί των «gunners», ούσα αήττητη στα τελευταία οκτώ.

Δείτε επίσης: Combo προσφορά* μόνο για λίγες ημέρες. Θα τη χάσεις;

Στο Μιλάνο, η Ίντερ υποδέχεται τη Γιουβέντους στο κλασικό Derby d’ Italia και στον επαναληπτικό ημιτελικό του Coppa Italia, 1-1 είχε λήξει ο πρώτος αγώνας στο Τορίνο. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι έκανε νίκη στο πρωτάθλημα μετά από πέντε ματς, με το άνετο 3-0 στο Έμπολι ενώ στερείται για απόψε τον τιμωρημένο γκολκίπερ Χαντάνοβιτς. Η Γιούβε υπέστη τρίτη σερί ήττα στη Serie Α, χάνοντας 1-0 στην υποδοχή της φετινής πρωταθλήτριας Νάπολι με γκολ στο 94’ κι ενώ εν αδίκω της είχε ακυρωθεί γκολ του Ντι Μαρία στο 83’.

Combo προσφορά*! Bet builder, μοναδικά ειδικά στοιχήματα, υψηλές αποδόσεις, εβδομαδιαίο cashback

———————————————————————————————————————————-

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα