sportingbet

Νέα νίκη «ανάσα» στην προσπάθεια παραμονής του στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, «ψάχνει» απόψε ο Ατρόμητος. 

Η καρδιά του Ελληνικού Πρωταθλήματος χτυπά εδώ! |21+ 

Μάχη με φόντο τα… πλέι άουτ

Ατρόμητος και Βόλος θα αναμετρηθούν στην εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 16η αγωνιστική του Ελληνικού Πρωταθλήματος στο Περιστέρι. Οι γηπεδούχοι παίζουν μόνο για τη νίκη, στην προσπάθεια τους για βαθμολογική «αναρρίχηση». Οι Βολιώτες μπορεί να αισθάνονται πιο «άνετα» με βάση την βαθμολογική τους συγκομιδή, ωστόσο συμπλήρωσαν τρεις αγώνες χωρίς νίκη. Στο ματς του πρώτου γύρου στο Βόλο, η τοπική ομάδα επικράτησε άνετα με το ευρύ 3-0.

Εύκολο έργο για τα «ζαχαρωτά»

Μία ευρεία νίκη που θα κάνει καλό και στο ψυχολογικό κομμάτι της Έβερτον, θέλει απόψε για την ομάδα του ο Φρανκ Λάμπαρντ. Τα «ζαχαρωτά» θα παίξουν στο «Γκούντιστον Παρκ» με την Μπόρεχαμ Γουντ, ομάδα που αγωνίζεται στο Εθνικό Πρωτάθλημα της Αγγλίας! Η Έβερτον βρίσκεται σε εξαιρετικά δυσχερή θέση στην Premier League, μιας και βρίσκονται μόλις 1 βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ματς που ευνοεί για rotation, καθώς μετά ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο γήπεδο της Τότεναμ. Την έκπληξη έκανε στον προηγούμενο γύρο η Μπόρεχαμ Γούντ, που απέκλεισε τη Μπόρνμουθ εκτός έδρας!

«Φαβορί» οι Σεβιλλιάνοι

Για τα ημιτελικά του Κυπέλου Ισπανίας, η Μπέτις θα υποδεχθεί τη Ράγιο Βαγεκάνο. Στο ματς της Μαδρίτης, οι «μπέτικος» έφυγαν με το 2-1 και τώρα έχουν μοναδικό στόχο την πρόκριση στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Η ομάδα της Ανδαλουσίας απέκλεισε την Ρεάλ Σοσιεδάδ αλλά και την «αιώνια» αντίπαλο Σεβίλλη στο δρόμο της για τα ημιτελικά. Η Ράγιο είχε ευκολότερο έργο αποκλείοντας τις Μαγιόρκα και Χιρόνα. 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις