sportingbet

Το μεγάλο ματς στο «Gewiss» του Μπέργκαμο, ανάμεσα στην Αταλάντα και την Νάπολι, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της ημέρας. Με τέσσερις αγώνες ανοίγει η «αυλαία» της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Βορράς εναντίον Νότου

Σπουδαίο ματς αναμένεται να διεξαχθεί στο Μπέργκαμο. Η πρωτοπόρος Νάπολι καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αταλάντα και να αυξήσει ακόμα περισσότερο την διαφορά της από την «θεά», αλλά και από τους υπόλοιπους διεκδικητές του πρωταθλήματος. Οι «παρτενοπέι» βρίσκονται σε εξαιρετική περίοδο «φόρμας», καθώς με 10 νίκες και 2 ισοπαλίες φιγουράρουν στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι με 30 γκολ σε 12 αγώνες στην Serie A, διαθέτει μακράν την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα και απόψε θα επιδιώξει να φύγει με το «τρίποντο» από το προάστιο της Λομβαρδίας. Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι με οκτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, βρίσκονται στην 2η θέση, πέντε βαθμούς από την κορυφή. Η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι ο ξεκάθαρος στόχος για το συγκρότημα του Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι, καθώς σε περίπτωση απώλειας, μπορεί να «πέσει» ακόμα και στην 5η θέση. Η «παράδοση» στα τελευταία πέντε ματς δίνει ένα μικρό προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι μετρούν τρεις νίκες έναντι των δύο που μετράει η Αταλάντα.

Αναμετρήσεις με ενδιαφέρον

Τέσσερις αγώνες περιλαμβάνει απόψε το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Super League. Στις 15:45, η Λαμία αντιμετωπίζει τον Βόλο, με τις δύο ομάδες να θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Στις 18:30, o OΦΗ υποδέχεται τον Ιωνικό στην Κρήτη, με στόχο να φτάσει στην επίτευξη της δεύτερης νίκης του στο πρωτάθλημα και να κερδίσει θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα. Μισή ώρα αργότερα, Ατρόμητος και Άρης «συγκρούονται» στο Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου. Αμφότεροι, προέρχονται από άσχημα αποτελέσματα την προηγούμενη αγωνιστική, με το «τρίποντο» απόψε να είναι ο διακαής τους πόθος. Τέλος, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα στις 21:00. Η νίκη είναι μονόδρομος για τον «δικέφαλο του βορρά» που βρίσκεται 14 βαθμούς μακριά από την κορυφή και τον Παναθηναϊκό.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις