sportingbet

Δεκαέξι αναμετρήσεις από το Europa League περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ωστόσο, στρέφεται στον 6ο και 8ο όμιλο, αλλά και στο ματς Ρόμα – Λουντογκόρετς, καθώς όποιος επικρατήσει περνάει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Μία πρόκριση σε 90’

Με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα της δώσει το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του Europa League, η Ρόμα φιλοξενεί την Λουντογκόρετς. Οι Ρωμαίοι ισοβαθμούν μαζί με τους Βούλγαρους στην βαθμολογία, ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι έχουν το πλεονέκτημα, καθώς επικράτησαν με 2-1 στην πρώτη αναμέτρηση. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, προέρχεται από σπουδαία εμφάνιση στην Βερόνα για την Serie A και παρά την απουσία του Ντιμπάλα, έχει την ψυχολογία και τον τρόπο να πάρει την πρόκριση στους «16» του Europa League. Στον αντίποδα, οι «αετοί» του Ραζγκράντ θα παραταχτούν στο «Olimpico» για δύο αποτέλεσμα, καθώς τους βολεύει και αυτό της ισοπαλίας. Η αποστολή της ομάδας του Άντε Σιμούντζα είναι αρκετά δύσκολη, ωστόσο, έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια την δυναμική της στα ευρωπαϊκά γήπεδα και πόσο ικανή είναι για να πάρει το αποτέλεσμα που χρειάζεται.

Όμιλοι… φωτιά

Σπουδαίο ενδιαφέρον προκύπτει στους αγώνες δύο ομίλων, όσον αφορά τις ομάδες που θα προκριθούν στη φάση των «16». Στον 6ο όμιλο, η Μίντιλαντ φιλοξενεί την Στουρμ Γκρατς στην «MCH Arena». Οι γηπεδούχοι χρειάζονται τη νίκη με δύο γκολ διαφορά, ωστόσο, θα έχουν το… μυαλό τους στο άλλο ματς του ομίλου, ανάμεσα στην Φέγενορντ και την Λάτσιο. Από την άλλη, οι Αυστριακοί παίρνουν την πρόκριση και με ισοπαλία. Στην αναμέτρηση του Ρότερνταμ, η νίκη είναι μονόδρομος για τους Ολλανδούς, ενώ η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι… βολεύεται και με τον βαθμό της ισοπαλίας. Στον 8ο όμιλο αναμένεται να… πέσουν κορμιά, καθώς και οι τέσσερις ομάδες χρειάζονται το «τρίποντο» για να εξασφαλίσουν το «εισιτήριο» για τους «16». Στο Πριγκιπάτο, η Μονακό υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα και στην Τραπεζούντα, η Τραμπζονσπόρ αντιμετωπίζει την Φερεντσβάρος.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις