sportingbet

Η δράση στα ευρωπαϊκά γήπεδα συνεχίζεται. Τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αναμετρήσεις του 3ου ομίλου των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Στις 16:00, η Ουκρανία υποδέχεται την Βόρεια Μακεδονία στην Πράγα και στις 21:45, η Ιταλία φιλοξενεί την Μάλτα στο Μπάρι.

Ματς… φωτιά στην Πράγα

Σπουδαίο ματς αναμένεται να διεξαχθεί στην Πράγα, όπου Ουκρανία και Βόρεια Μακεδονία έρχονται αντιμέτωπες στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Αμφότερες, ισοβαθμούν στην 2η θέση μαζί και με την Ιταλία, ωστόσο, το πλεονέκτημα εξακολουθεί να διατηρεί η «σκουάντρα ατζούρα», καθώς έχει να ματς λιγότερο και καλύτερο συντελεστή τερμάτων. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα εκτός έδρας με τους Ιταλούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετά τα επτά γκολ που δέχθηκαν από τους Άγγλους, πήραν «χρυσό» βαθμό κόντρα στην ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι και επικράτησαν της Μάλτας στην Βαλέτα. Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου οι δύο ομάδες πρόσφεραν αρκετές συγκινήσεις. Οι γηπεδούχοι αν και προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, είδαν τους Ουκρανούς να πραγματοποιούν μια εκπληκτική ανατροπή και να φεύγουν από τα Σκόπια με το «τρίποντο», νικώντας με 3-2. Στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς των δύο ομάδων σημειώνονται δύο γκολ και κάτω.

Ορίζει την μοίρα της

Την τύχη στα χέρια της κρατάει η Ιταλία στην προσπάθεια που κάνει για να προκριθεί στα τελικά του ΕURO 2024. H «σκουάντρα ατζούρα» υποδέχεται την Μάλτα στο Μπάρι, έχοντας ως στόχο τη νίκη με όσα περισσότερα γκολ μπορεί, καθώς θέλει να εκμεταλλευτεί κάθε πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι μπορεί να έχασε μεγάλη ευκαιρία στα Σκόπια να φύγει με το «διπλό» και να είναι λίγο πιο ήρεμη, ωστόσο, επικράτησε των Ουκρανών και επιβεβαίωσε πόσο πολύ θέλει να επιστρέψει σε μία μεγάλη διεθνής διοργάνωση. Πέντε νίκες σε διαδοχικά ματς ανεξαρτήτως έδρας μετρούν οι Ιταλοί κόντρα στη Μάλτα και όλες οι αναμετρήσεις ήταν under 2,5 γκολ.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ