sportingbet

Επιστροφή στη δράση για την Εθνική, η οποία αντιμετωπίζει την Ιρλανδία στο Δουβλίνο, στην προσπάθειά της για πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Σούπερ ντέρμπι στο ΣΕΦ, όπου Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα κοντράρονται στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Μονόδρομος η νίκη

Την δική της «μάχη» δίνει απόψε η Εθνική κόντρα στην Ιρλανδία στο Δουβλίνο. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα χρειάζεται επειγόντως τη νίκη αν θέλει να παραμείνει σε «τροχιά» πρόκρισης για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η «γαλανόλευκη» με εννέα βαθμούς βρίσκεται στην 3η θέση έχοντας τους ίδιους με τους Ολλανδούς, οι οποίοι είναι στην 2η θέση με ένα ματς λιγότερο. Το συγκρότημα του Γκουστάβο Πογιέτ γνωρίζει πως με ένα «τρίποντο» απόψε θα κρατάει την τύχη στα χέρια του κόντρα στους Ολλανδούς την ερχόμενη Δευτέρα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στα αγωνιστικά, ο Ουρουγουανός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Παντελή Χατζηδιάκου, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση στον τετρακέφαλο. Δύο νίκες σε διαδοχικά ματς μετρά η Ελλάδα κόντρα στους Ιρλανδούς. Η πρώτη καταγράφεται τον Νοέμβριο του 2012, στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης και η δεύτερη πριν πέντε μήνες για τον πρώτο γύρο των προκριματικών.

Για το 2×2

Να διπλασιάσει τις νίκες του στην EuroLeague θα επιδιώξει απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να ανέβασαν στα ύψη την ψυχολογία τους μετά τις συνεχόμενες επικρατήσεις κόντρα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο, τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν για την αποψινή αναμέτρηση είναι ο μεγάλος… βραχνάς για τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Σίκμα και Μακ Κίσικ τέθηκαν εκτός αποστολής, ενώ αμφίβολοι παραμένουν έως την τελευταία στιγμή ο Φαλ και ο Γκος. Δύο συνεχόμενες νίκες έχουν οι Πειραιώτες κόντρα στους Καταλανούς στο ΣΕΦ, οι οποίοι μετρούν οκτώ «διπλά» σε 16 αγώνες από το 2000.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ