sportingbet

Η μέρα της… κρίσης για την Εθνική ομάδα έφτασε! Απόψε, η «γαλανόλευκη» υποδέχεται την Ισπανία στο ΟΑΚΑ, στην προτελευταία  αγωνιστική του δεύτερου ομίλου και θέλει μόνο τη νίκη, για να παραμείνει ζωντανή στο κόλπο της κατάληψης της δεύτερης θέσης. Το παιχνίδι παίζει στην Sportingbet.

Η Εθνική ομάδα, στις 21:45, παίζει στο ΟΑΚΑ με την Ισπανία. Ο στόχος είναι ένας και ξεκάθαρος! Η νίκη. Μόνο έτσι θα συνεχίσει να ελπίζει για την κατάληψη της δεύτερη θέσης του δεύτερου ομίλου. Οι παίκτες του Τζον Φαν’τ Σχιπ είναι στο -4 από την Ισπανία. Η εκτός έδρας ήττα από τη Σουηδία την 8η αγωνιστική με 2-0, έφερε σε μειονεκτική θέση το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Πλέον, στον «τελικό» με την ομάδα του Λουίς Ενρίκε, μόνο οι τρεις βαθμοί θα καταφέρουν να διατηρήσουν τις ελπίδες της «ζωντανές»!

Online στοίχημα στα Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου! |21+

Η Ισπανία, στα πέντε τελευταία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετρά τέσσερις νίκες και μία ήττα. Αυτή από την πρωτοπόρο του ομίλου Σουηδία. Στην πρεμιέρα του ομίλου, η Εθνική κατάφερε και πήρε ένα αποτέλεσμα που τότε έμοιαζε ιδανικό, ενόψει και της συνέχειας. Η «γαλανόλευκη» έφυγε από την Γρανάδα με το 1-1. Σ’ ένα ματς που στο γκολ του Μοράτα, την «απάντηση» έδωσε ο Μπακασέτας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι!

Εκτός από την Εθνική, απόψε αγωνίζεται και ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη στις 21:00 θα πατήσει το παρκέ του ΟΑΚΑ, για την 9η αγωνιστική της EuroLeague. Αντίπαλος τους η Ούνικς Καζάν, με τον πρώην «πράσινο» Μάριο Χεζόνια, να επιστρέφει στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Ο Παναθηναϊκός θέλει να δώσει μία… ηχηρή απάντηση στη συντριβή που υπέστη μία εβδομάδα πριν στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα, προσθέτοντας παράλληλα την τρίτη νίκη της σεζόν στο ενεργητικό του. 

EuroLeague: Αγορές για κάθε πόντο! |21+ 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι