sportingbet

Μπήκαμε στο δεκαήμερο που θα κριθούν τα «εισιτήρια» για την τελική φάση του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2022. Τις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθεί ποιες ομάδες θα εξασφαλίσουν την απευθείας συμμετοχή τους και ποιες θα είναι εκείνες που μέσω της διαδικασίας των play off θα έχουν δεύτερη… ευκαιρία! Τα παιχνίδια προσφέρονται από τη Sportingbet.

Από την Πέμπτη ξεκινά το πρόγραμμα των εθνικών ομάδων που παίρνουν μέρος στην ευρωπαϊκή ζώνη και σε πρώτο πλάνο φυσικά μπαίνουν οι υποχρεώσεις της Ελλάδας. Η Εθνική ομάδα βρίσκεται με την… πλάτη στον τοίχο, αναφορικά με την πρόκριση της. Η «γαλανόλευκη» είναι στο -4 από την δεύτερη Ισπανία, την οποία αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ! Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η νίκη είναι «μονόδρομος», ώστε να παραμείνουν… ζωντανές οι ελπίδες.

Sportingbet: Ειδικά στοιχήματα για κάθε φάση των αγώνων! |21+

Από και πέρα, τρεις μέρες αργότερα και πάλι στο γήπεδο τους, οι διεθνείς του Τζον Φαν’τ Σχιπ θα έχουν ν’ αντιμετωπίσουν ακόμη ένα… πρέπει! Αντίπαλος το Κόσοβο στην αυλαία των προκριματικών. Εφόσον έχει έρθει το «τρίποντο» κόντρα στη «φούρια ρόχα», θα πρέπει να μπουν ακόμα τρεις βαθμοί στη συγκομιδή της Εθνικής, αλλά και να… γκελάρει η Ισπανία στο «Estadio Olímpico de Sevilla», με αντίπαλο τη Σουηδία! Το σενάριο μοιάζει ακατόρθωτο, ωστόσο υπάρχει στο «τραπέζι».

Μέσα στην εβδομάδα υπάρχουν και οι υποχρεώσεις Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στη EuroLeague. Οι «πράσινοι» καλούνται να… μαζέψουν τα κομμάτια τους, μετά τη συντριβή που υπέστησαν στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα. Στο ΟΑΚΑ θα υποδεχθούν την Ούνικς Καζάν του Μάριο Χεζόνια. Οι Ρώσοι μοιάζουν να είναι σε πολύ κατάσταση το τελευταίο διάστημα, ανεβάζοντας τον συντελεστή δυσκολίας. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Αγία Πετρούπολη, με έναν και μόνο στόχο: Να πιστοποιήσει με μία ακόμα νίκη την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται και να προσθέσει την έβδομη της σεζόν στο ενεργητικό του!

EuroLeague: Διαθέσιμη σε Live Streaming* |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις