sportingbet

Να συνεχίσει τις… υψηλές πτήσεις στη EuroLeague και παράλληλα να προσθέσει το πρώτο διπλό της σεζόν στο ενεργητικό του, θα επιδιώξει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος δοκιμάζεται στην έδρα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Το παιχνίδι παίζει στην Sportingbet.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε εκπληκτική την φετινή αγωνιστική περίοδο στη EuroLeague. Με έξι νίκες στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας», πήρε το μάξιμουμ από την έδρα του και πλέον κοιτά στο να κάνει δικό του το πρώτο εκτός έδρας «ροζ φύλλο». Το έργο του, ωστόσο, μόνο εύκολο δεν θα είναι. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα τεθούν αντιμέτωποι, με μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εκείνους. Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, θέλει να μπει στην οκτάδα και να τερματίσει όσο πιο ψηλά μπορεί στην κανονική περίοδο της EuroLeague.

Online στοίχημα στα Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου! |21+

Το σύνολο του Τσάβι Πασκουάλ «τρέχει» ρεκόρ πέντε νικών και τριών ηττών. Ξεκίνησε τη σεζόν με τρία εκτός έδρας παιχνίδια. Επικράτησε της Ούνικς στο Καζάν και της Ζαλγκίρις στο Κάουνας, όμως ηττήθηκε στο ντέρμπι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι άλλες τρεις νίκες ήρθαν σε ματς επί των Μπάγερν Μονάχου και Μπασκόνια στη «Sibur Arena» και στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Εφές. Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης αποτελούν, πλην της «αρκούδας», τις ομάδες που η Ζενίτ δεν κατάφερε να νικήσει.

Ο Ολυμπιακός, με τη σειρά του, εκτός έδρας μετρά δύο ήττες, σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Δύο ματς που ήταν απέναντι σε αντιπάλους από το… πάνω ράφι. Η Μπαρτσελόνα και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αποτελούν τις δύο ομάδες που κατάφεραν έως τώρα να κάμψουν την αντίσταση των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Τζόρνταν Λόιντ και Ματέους Πονίτκα αποτελούν τους παίκτες «κλειδιά» της Ζενίτ. Ο πρώτος, με 12,9 πόντους, είναι ο κορυφαίος της σκόρερ, ενώ με τις 3,9 ασίστ που προσθέτει στο παιχνίδι του, αποτελεί και τον νούμερο ένα δημιουργό! Ο Πολωνός φόργουορντ, είναι ίσως ένας από τους πιο κομβικούς παίκτες, λόγω της βοήθειας στην άμυνα και με συνεισφορά που δεν «αποτυπώνεται» σε αριθμούς, όπως τα 5,1 ριμπάουντ που… κατεβάζει σε κάθε ματς!

EuroLeague: Αγορές για κάθε πόντο! |21+ 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι