sportingbet

Από σήμερα το ενδιαφέρον μεταφέρεται από τα εθνικά πρωταθλήματα στις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, καθώς ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση των προκριματικών του Παγκόσμιου Κυπέλλου του Κατάρ! Τα ματς παίζουν στη Sportingbet.

Σε πρώτο πλάνο οι δύο τελευταίες αναμετρήσεις της Ελλάδας. Η «γαλανόλευκη» βρίσκεται με την… πλάτη στον τοίχο αναφορικά με την υπόθεση πρόκριση. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το βράδυ της Πέμπτης, υποδέχεται την Ισπανία και θέλει μόνο τη νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες της. Βρίσκεται στο -4 από τους δεύτερους Ίβηρες και στο -6 από την πρωτοπόρο Σουηδία! Έτσι, θέλει να κάνει το πρώτο «βήμα» με το εντός έδρας «τρίποντο» με την ομάδα του Λουίς Ενρίκε κι εν συνεχεία ακόμα ένα απέναντι στο Κόσοβο!

EuroLeague: Διαθέσιμη σε Live Streaming* |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Το ενδιαφέρον, εκτός από τα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου, πέφτει και στα παρκέ της EuroLeague. Ο Παναθηναϊκός γνώρισε ιστορική συντριβή στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα κι απέναντι στην Ούνικς Καζάν το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ, καλείται να δώσει απαντήσεις με πειστική νίκη, για ν’ αποδείξει ότι υπάρχει ακόμη… σφυγμός στον «πράσινο» πλανήτη. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη με το 81-48 την περασμένη αγωνιστική κατέγραψε την πιο βαριά ήττα στην ιστορία του Παναθηναϊκού στη EuroLeague και πλέον η νίκη αποτελεί μονόδρομο!

Η άλλη ελληνική ομάδα που συμμετέχει στην κορυφαία διοργάνωση μπάσκετ της Ευρώπης, ο Ολυμπιακός, σκοπεύει να συνεχίσει τις υψηλές… πτήσεις! Το έργο των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα, όμως δεν φαντάζει εύκολο. Απέναντι τους είναι η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, σ’ έναν αγώνα που θα διεξαχθεί στη «Sibur Arena». Το σύνολο του Τσάβι Πασκουάλ είναι από εκείνα που όχι μόνο διεκδικούν την είσοδο τους στην οκτάδα, αλλά «κοιτούν» και για κάτι καλύτερο στη σεζόν!

EuroLeague: Αγορές για κάθε πόντο! |21+ 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις