sportingbet

Από το Λονδίνο και την προσπάθεια της Άρσεναλ να επανέλθει στις νίκες, μετά τη  συντριβή που υπέστη το περασμένο Σάββατο στην έδρα της Λίβερπουλ, ξεκινά το αποψινό πρόγραμμα της Premier League. Άλλωστε οι «κανονιέρηδες» ήταν από τις ομάδες που είχαν… αλματώδη πρόοδο στην απόδοση τους κι από τις θέσεις που οδηγούσαν στον υποβιβασμό, έφτασαν πλέον να «χτυπούν» την πόρτα της πρώτης τετράδας. Τo ματς παίζει στην Sportingbet.

Απέναντι της θα βρει τη Νιούκαστλ. Μία από τις πιο πλούσιες ομάδες του πλανήτη, που αντιμετωπίζει το φάσμα του υποβιβασμού, εάν η νέα ιδιοκτησία δεν αλλάξει την κατάσταση στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Οι «καρακάξες» είναι ουραγοί με 6 βαθμούς και παραμένουν η μοναδική ομάδα στην Premier League χωρίς νίκη!

Ελληνικό Πρωτάθλημα με αμέτρητα ειδικά! |21+ 

Τέσσερα ματς χωρίς νίκη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο συμπλήρωσε ο Αστέρας Τρίπολης, έπειτα από το 2-1 επί του Παναθηναϊκού. Την επιστροφή στις νίκες θα επιδιώξει κόντρα στον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα του νομού Αρκαδίας, προερχόμενοι από μία νίκη που μπορεί να λειτουργήσει ως το απόλυτο… restart της σεζόν! Το 2-0 επί του ΠΑΟΚ την περασμένη εβδομάδα, ήταν το πρώτο «τρίποντο» του Ατρόμητου.

Επιστροφή στους «Ζωσιμάδες» για τον Αργύρη Γιαννίκη, για το πρώτο ματς κόντρα στην ομάδα, με την οποία συστήθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ ψάχνει τους τρεις βαθμούς στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, σχεδόν μία εβδομάδα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Συνέχεια στην «εκκωφαντική» νίκη και το 5-0 επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη, θέλουν να δώσουν οι παίκτες του «Αίαντα»!

Ματς… φωτιά στη «μάχη» που δίνουν για την παραμονή στην κατηγορία είναι αυτό ανάμεσα σε Απόλλωνα Σμύρνης και Λαμία. Οι γηπεδούχοι είναι ουραγοί του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 6 βαθμούς, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται μόλις στο +3 και προέρχονται από την ήττα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Sportingbet: Κορυφαίο Live Στοίχημα όλο το 24ωρο! |21+

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι