sportingbet

Η μπάλα «έφυγε» από τα πόδια των εθνικών ομάδων κι επιστρέφει στα πρωταθλήματα των συλλόγων! Πρώτο μεγάλο ματς του Σαββατοκύριακου είναι αυτό των 14:30 στην Premier League. Το ματς παίζει στην Sportingbet.

Η Λέστερ, εν μέσω της φημολογίας ότι ο προπονητής της Μπρένταν Ρότζερς είναι στο «μικροσκόπιο» των διοικούντων τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για να διαδεχθεί τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αν ο Νορβηγός αποχωρήσει, αντιμετωπίζει εντός έδρας την Τσέλσι. Οι «μπλε», μπορεί να ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με την Μπέρνλι στο Λονδίνο πριν τη διακοπή, ωστόσο είναι στο +3 από τις Μάντσεστερ Σίτι και Γουέστ Χαμ των 23 βαθμών.

Build A Bet* στην Premier League! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις 

Στις 19:00, η Λάτσιο παίζει στο «Olimpico» κόντρα στη Γιουβέντους. Οι γηπεδούχοι είναι τρεις βαθμούς μακριά από τους «μπιανκονέρι», όμως παραμένουν εκτός τετράδας. Το «τρίποντο» που θα της δώσει ώθηση ενόψει συνέχειας, αφήνοντας πίσω της το καταστροφικό ξεκίνημα, ψάχνει η ομάδα του Μαξ Αλέγκρι.

Μισή ώρα αργότερα, η εκπληκτική Άρσεναλ που «τρέχει» αήττητο σερί δέκα αγώνων σε όποια διοργάνωση πήρε μέρος, υποδέχεται στο Λονδίνο τη Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» ζουν στον… αστερισμό του εξαιρετικού Μοχάμεντ Σαλάχ, όμως τα προβλήματα στην άμυνα συνεχίζονται!

Η αήττητη Μίλαν ταξίδεψε στην Φλωρεντία, για να πάρει τους τρεις βαθμούς που θα τη διατηρήσουν σε «τροχιά» τίτλου! Η Φιορεντίνα δείχνει φέτος ικανή να «χτυπήσει» ευρωπαϊκή θέση, ωστόσο προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα απέναντι στη Γιουβέντους.

Το ντεμπούτο του στον πάγκο της Μπαρτσελόνα θα κάνει στις 22:00 ο Τσάβι. Ο Καταλανός, από αρχηγός και «εγκέφαλος» των ιστορικών επιτυχιών των «μπλαουγκράνα», καλείται να γίνει ο άνθρωπος που θα βγάλει από το τέλμα την αγαπημένη του ομάδα. Πρεμιέρα για τον Τσάβι σε «Derbi Barceloni». Πρώτος αντίπαλος είναι η συμπολίτισσα Εσπανιόλ!

La Liga σε ζωντανή μετάδοση*! |21+  *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις