sportingbet

Τσέλσι και Λίβερπουλ διασταυρώνουν τα… ξίφη τους στο «Stamford Bridge», στην προσπάθεια που καταβάλουν αμφότερες, να παραμείνουν σε τροχιά διεκδίκησης του πρωταθλήματος από την Μάντσεστερ Σίτι, προσθέτοντας πίεση στους «πολίτες». 

Ματς χωρίς περιθώρια

«Μπλε» και «κόκκινοι» αγωνίζονται μόνο για τη νίκη σε μία αναμέτρηση που μοιάζει κομβική και για τις δύο. Η Μάντσεστερ Σίτι δείχνει ν’ απομακρύνεται για τα καλά, έχοντας το πόδι «κολλημένο» στο γκάζι. Τσέλσι και Λίβερπουλ βρίσκονται στο… κατόπι της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα, ωστόσο οι πρόσφατες βαθμολογικές απώλειες που είχαν, τους στέρησαν την ευκαιρία, να βρεθούν πιο κοντά στην πρώτη θέση. 

Build A Bet*: Συνδυασμός ακόμα περισσότερων αγορών από τον ίδιο αγώνα για την Premier League μόνο με ένα κλικ!|21+ *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Υπέρ της Λίβερπουλ η παράδοση

Η Λίβερπουλ είναι η ομάδα που… δείχνει η πρόσφατη παράδοση των δύο ομάδων, σε ματς που διεξήχθησαν στην έδρα της Τσέλσι για την Premier League. Μόλις δύο νίκες στα δέκα τελευταία, έχουν υπέρ τους οι Λονδρέζοι, την ώρα που οι «κόκκινοι» του Μέρσεϊσαϊντ πανηγύρισαν τέσσερις φορές ετοιμάζοντας τις αποσκευές τους από το «Stamford Bridge»! Χαρακτηριστικό αποτελεί το γεγονός, ότι και στις τρεις ισοπαλίες, το σκορ ήταν 1-1 και πως σε όλες τις περιπτώσεις προηγήθηκε η γηπεδούχος ομάδα! Το 2018 άνοιξε το σκορ ο Αζάρ για να ισοφαρίσει ο Στάριτζ, ενώ το 2015 και το 2012 τα γκολ του Τζον Τέρι βρήκαν «απάντηση» από αυτά των Στίβερ Τζέραρντ και Λουίς Σουάρες.

Εκπληκτικός ο Σαλάχ

Ένα από τα προβλήματα που έχει ν’ αντιμετωπίσει ο Γιούργκεν Κλοπ, είναι η απώλεια του Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος μετά τον αγώνα με την Τσέλσι θα ενσωματωθεί με την εθνική ομάδα της χώρας, για τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Εθών Αφρικής. Ο Σαλάχ είναι ο πρώτος σκόρερ της Premier League με 15 γκολ, ενώ με 9 ασίστ, φιγουράρει στην πρώτη θέση και στη συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία!

Premier League: Ειδικά στοιχήματα για κάθε φάση των αγώνων! |21+ 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις