sportingbet logo

Σε Δανία και Αγγλία στρέφεται απόψε το ενδιαφέρον στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Champions League. Στο “Parken” η Κοπεγχάγη υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον 1ο όμιλο και στο “Εmirates”, η Άρσεναλ φιλοξενεί τη Σεβίλλη για τον 2ο, αντίστοιχα.

Μονόδρομος η νίκη

Με μοναδικό στόχο το «τρίποντο» που θα κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση θα κοντραριστούν Κοπεγχάγη και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απόψε στο “Parken”. Αμφότερες βέβαια περιμένουν και το αποτέλεσμα της Γαλατασαράι στην έδρα της Μπάγερν, η οποία βρίσκεται στην 2η θέση του γκρουπ. Η νίκη επί των Δανών την προηγούμενη αγωνιστική στο “Old Trafford” με 1-0 έχει δώσει ένα μικρό πλεονέκτημα στους «κόκκινους διάβολους», οι οποίοι σε περίπτωση που πανηγυρίσουν το «διπλό» θα βγάλουν από τη μέση την Κοπεγχάγη ακόμα και για την κατάκτηση της 3ης θέσης που οδηγεί στο Europa League. Ωστόσο, η αστάθεια που παρουσιάζει στα τελευταία μας η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ δίνει ελπίδες στους γηπεδούχους, που έχουν αποδείξει ότι στο «σπίτι» τους προβάλουν αρκετή αντίσταση. Το 2006 καταγράφεται η μία και μοναδική φορά που οι δύο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες στη βόρεια Ευρώπη στη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με τους Άγγλους να επικρατούν με 1-0.

Με το βλέμμα στην πρόκριση

Να «κλειδώσει» την πρόκριση της στην επόμενη φάση του Champions League θέλει απόψε η Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» υποδέχονται την Σεβίλλη στο “Emirates” και το έργο τους δεν προβλέπεται καθόλου εύκολο. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα με έξι βαθμούς φιγουράρει στην κορυφή του 2ου ομίλου και εφόσον κατακτήσει το «τρίποντο» θα βρίσκεται με το ένα… πόδι στους «16» της διοργάνωσης. Ένα από τα τελευταία της… χαρτιά εάν θέλει να συνεχίσει στο Champions League παίζει η Σεβίλλη. Οι Ανδαλουσιανοί με δύο βαθμούς βρίσκονται στην 3η θέση, τρεις βαθμούς πίσω από την Λανς. Οι τρεις αγώνες χωρίς νίκη στον όμιλο προβληματίζουν τον Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος ζήτησε ένα θετικό αποτέλεσμα στο Νησί. Το 2007 καταγράφεται η τελευταία «μονομαχία» των δύο ομάδων στο Λονδίνο, με την Άρσεναλ να επικρατεί με 3-0.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ