sportingbet logo

Το πρώτο… βήμα για την παρουσία της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024 θέλει να κάνει απόψε η Ελλάδα. Την επιστροφή του στις νίκες ψάχνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τη Βιλερμπάν.

Η πιο μεγάλη ώρα μέχρι την επόμενη

Τη νίκη – με οποιοδήποτε τίμημα – που θα της δώσει την πρόκριση στον τελικό των μπαράζ των Προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος θα επιδιώξει απόψε η Ελλάδα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υποδέχεται το αντίστοιχο του Καζακστάν, με μοναδικό στόχο να εκμεταλλευτεί την τεράστια ευκαιρία που έχει μπροστά του, να βρεθεί στην τελική φάση μιας μεγάλης διοργάνωσης. Εφόσον, η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ ξεπεράσει το… εμπόδιο των Καζάκων, θα αντιμετωπίσει στον τελικό των νικητή του ζευγαριού Γεωργία – Λουξεμβούργο. Τρεις φορές έχουν βρεθεί αντιμέτωπες στο παρελθόν οι δύο ομάδες, με την «γαλανόλευκη» να μετρά αντίστοιχες νίκες.

Επιστροφή στις νίκες

Με στόχο να… χτίσει ένα νέο νικηφόρο σερί τις εναπομείναντες αγωνιστικές στη regular season της EuroLeague, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Βιλερμπάν στο ΣΕΦ. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την ήττα από την Εφές στην Κωνσταντινούπολη την προηγούμενη αγωνιστική έπεσαν στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 18-12. Πάντως, ο στόχος της τετράδας παραμένει ανοιχτός για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα που απέχει μόλις μία νίκη από την τετράδα. Στα αγωνιστικά, εκτός για ακόμα ένα ματς είναι ο τραυματίας, Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Ναζ Μήτρου – Λόνγκ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ