sportingbet

Ντέρμπι στο «Wanda Metropolitano», εκεί όπου η Ατλέτικο Μαδρίτης για την φάση των «16» του Champions League, παίζει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δύσκολο αναμένεται το έργο της Μπενφίκα στο «Da Luz», καθώς θα βρει απέναντι της την τρίτη καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης, τον Άγιαξ.

Μάχη… επιβίωσης

Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχουν πολλά κοινά γνωρίσματα, αναφορικά με την πορεία τους μέσα στη σεζόν. Οι «ροχιμπλάνκος», έμειναν μακριά από τη διεκδίκηση της κούπας στη La Liga και πλέον «κυνηγούν» την είσοδο τους στην πρώτη τετράδα, για να κάνουν δικό τους ένα «εισιτήριο» για το Champions League της επόμενης σεζόν. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο είχε το όνειρο πως θα είναι ανταγωνιστική στην άκρως απαιτητική Premier League, ωστόσο έμεινε μακριά από τα υψηλά στάνταρ του παρελθόντος. Αμφότερες διεκδικούν μία θέση στα προημιτελικά και τη συνέχιση της ευρωπαϊκής τους πορείας. Σημείο… κλειδί που «γεννά» αισιοδοξία τους φίλους των «κόκκινων διάβολων», τα 25 γκολ καριέρας του Κριστιάνο Ροναλντο κόντρα στους «ροχιμπλάνκος», επτά εκ των οποίων σημειώθηκαν σε ευρωπαϊκές αναμετρήσεις.

Θα σταματήσει τον Αλέ;

Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα για την άμυνα της Μπενφίκα, η οποία απόψε υποδέχεται στη Λισσαβόνα τον Άγιαξ. Την ομάδα που διαθέτει την τρίτη καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης με 20 γκολ, τα μισά εκ των οποίων σημείωσε ο πρώτος σκόρερ της φετινής έκδοσης του Champions League, Σεμπαστιέν Αλέ. Ο διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού φορ, χρειάστηκε μόλις 19 προσπάθειες για να σημαδέψει σωστά 10 φορές τα αντίπαλα δίχτυα, ενώ παράλληλα μετρά και 1 ασίστ!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις